Rico Henry Mark Lewis

Defender, Manchester City
Ålder: 19 år
Längd: 169cm
Vikt: 0kg
Rico Henry Mark Lewis (född 21 november 2004) är en engelsk professionell fotbollsspelare som spelar som ytterback eller defensiv mittfältare för Premier League-klubben Manchester City.

Rico Henry Mark Lewis är en ung engelsk fotbollsspelare som har gjort sig ett namn inom sporten. Han föddes den 21 november 2004 och har redan etablerat sig som en lovande spelare. Han spelar främst som ytterback eller defensiv mittfältare för Manchester City, en av de mest framstående klubbarna i Premier League.

Henry Lewis är känd för sin snabbhet, teknik och förmåga att både försvara och attackera. Han har visat prov på sin talang genom att vara en pålitlig spelare i Manchester Citys försvarslinje. Med sin ungdom och potential förväntas han fortsätta utvecklas och bli en viktig del av laget.

Som en del av Manchester City har Henry Lewis möjlighet att tävla på den högsta nivån i engelsk fotboll. Klubben har en imponerande historia och har vunnit flera titlar både nationellt och internationellt. Att vara en del av detta lag ger Henry Lewis en fantastisk möjlighet att utvecklas och lära sig av några av de bästa spelarna och tränarna i världen.

Rico Henry Mark Lewis har en spännande framtid framför sig och förväntas fortsätta göra framsteg inom fotbollen. Med sin talang och dedikation har han potentialen att bli en framstående spelare inom sporten och representera både Manchester City och England på högsta nivå.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Premier League

2022/23 - Manchester City 14 0 0 1 0 6.85

EFL Trophy

2022/23 - Manchester City U21 1 0 0 0 0

UEFA Champions League

2022/23 - Manchester City 2 1 0 0 0 7.00