Marcus Albin John Rafferty

Midfielder, Hammarby FF
Ålder: 19 år
Längd: 180cm
Vikt: 0kg
Marcus Albin John Rafferty (född 1 oktober 2004) är en svensk fotbollsspelare som spelar som offensiv mittfältare för Hammarby IF i Allsvenskan.

Marcus Albin John Rafferty är en ung svensk fotbollsspelare som har gjort sig ett namn i fotbollsvärlden. Född den 1 oktober 2004, har han redan visat prov på sin talang och potential. Han spelar för närvarande som offensiv mittfältare för Hammarby IF i Allsvenskan, en av de mest prestigefyllda fotbollsligorna i Sverige.

Rafferty är känd för sin teknik, snabbhet och förmåga att skapa målchanser. Han har en imponerande spelstil och är en viktig del av Hammarbys anfallslinje. Trots sin unga ålder har han visat mognad och spelintelligens som överträffar hans år.

Med sin talang och potential har Rafferty en lovande framtid framför sig. Han har redan lockat uppmärksamhet från fotbollsscouts och klubbar runt om i Europa. Det kommer inte som en överraskning om han snart får chansen att spela på en ännu högre nivå och representera sitt land i internationella turneringar.

Marcus Albin John Rafferty är definitivt en spelare att hålla ögonen på. Med sin passion för spelet och sitt engagemang för att bli bättre, har han alla förutsättningar för att bli en framstående fotbollsspelare i framtiden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Ettan - Södra

2024 - Hammarby Talang 5 0 0 1 0

Allsvenskan

2024 - Hammarby FF 1 0 0 0 0 6.90