Ben Gannon Doak

Attacker, Liverpool
Ålder: 18 år
Längd: 0cm
Vikt: 0kg
Ben Gannon Doak (född 11 november 2005) är en skotsk professionell fotbollsspelare som spelar som yttermittfältare för Premier League-klubben Liverpool.

Ben Gannon Doak är en ung och lovande fotbollsspelare från Skottland. Han föddes den 11 november 2005 och har redan gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Han spelar för närvarande som yttermittfältare för Liverpool, en av de mest framstående klubbarna i Premier League.

Som yttermittfältare är Doak känd för sin snabbhet och teknik. Han har en imponerande förmåga att dribbla förbi motståndare och skapa målchanser för sitt lag. Trots sin unga ålder har han visat stor mognad och spelintelligens på planen.

Doak har potentialen att bli en framstående spelare i framtiden. Hans talang och dedikation till spelet har redan fått uppmärksamhet från fotbollsexperter och fans över hela världen. Med fortsatt träning och utveckling har han möjlighet att bli en av de bästa spelarna i sin generation.

Liverpool är en av de mest framgångsrika klubbarna i engelsk fotbollshistoria, och att spela för dem är en stor ära för Doak. Han har möjlighet att lära och växa som spelare genom att vara en del av en sådan prestigefylld klubb. Med rätt stöd och möjligheter kan han nå nya höjder i sin karriär.

Sammanfattningsvis är Ben Gannon Doak en ung och lovande fotbollsspelare från Skottland som spelar för Liverpool. Med sin snabbhet, teknik och spelintelligens har han potentialen att bli en framstående spelare i framtiden. Att spela för Liverpool ger honom möjligheten att växa och utvecklas som spelare.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Premier League

2022/23 - Liverpool 2 0 0 0 0 6.30

Premiership

2022/23 - Celtic 0 0 0 0 0
2021/22 - Celtic 2 0 0 1 0 6.45

EFL Trophy

2022/23 - Liverpool U21 1 1 0 0 0