Matúš Bero

Midfielder, VfL BOCHUM
Ålder: 28 år
Längd: 181cm
Vikt: 81kg
Matúš Bero är en slovakisk professionell fotbollsspelare född den 6 september 1995. Han spelar som mittfältare för den tyska Bundesliga-klubben VfL Bochum och det slovakiska landslaget.

Matúš Bero är en ung och lovande fotbollsspelare från Slovakien. Han föddes år 1995 och har sedan dess gjort en imponerande karriär inom fotbollen. Bero spelar som mittfältare och har blivit en viktig del av VfL Bochum, en framstående klubb i den tyska Bundesliga. Han har även representerat sitt hemland i det slovakiska landslaget.

Bero är känd för sin teknik, snabbhet och förmåga att läsa spelet. Han är en skicklig passningsspelare och har en imponerande förmåga att skapa målchanser för sitt lag. Hans närvaro på planen har varit avgörande för VfL Bochums framgångar och han har blivit en favorit bland fansen.

I det slovakiska landslaget har Bero också gjort avtryck. Han har representerat sitt land i flera internationella turneringar och har visat upp sin talang och skicklighet på den stora scenen. Hans prestationer har gjort honom till en viktig spelare för det slovakiska laget.

Matúš Bero är en spelare med stor potential och har en lovande framtid inom fotbollen. Med sin talang och dedikation kommer han förmodligen fortsätta att göra stora framsteg både på klubbnivå och i landslaget.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Bundesliga

2023/24 - VfL BOCHUM 23 1 1 6 0 6.58

DFB Pokal

2023 - VfL BOCHUM 1 0 0 1 0 7.30

Euro Championship - Qualification

2023 - Slovakia 4 0 0 0 0 6.50