Jan Douglas Bergqvist

Defender, Degerfors IF
Ålder: 30 år
Längd: 184cm
Vikt: 76kg
Jan Douglas Bergqvist är en svensk professionell fotbollsspelare som spelar som mittback för Allsvenskan-klubben Degerfors. Han föddes den 29 mars 1993.

Degerfors är en fotbollsklubb i Sverige som spelar i Allsvenskan, den högsta ligan i svensk fotboll. Bergqvist spelar som mittback, vilket innebär att han spelar i försvaret och har en central position på planen. Han är en viktig spelare för Degerfors och bidrar till lagets försvarsspel.

Som professionell fotbollsspelare har Bergqvist förmodligen tränat och spelat fotboll under en längre tid för att nå den nivå han är på idag. Han har förmodligen också spelat för andra klubbar innan han kom till Degerfors.

Det är en imponerande prestation att vara en professionell fotbollsspelare och spela i Allsvenskan. Det kräver hårt arbete, talang och dedikation till sporten. Bergqvist har förmodligen tränat och utvecklat sina färdigheter för att bli en framgångsrik fotbollsspelare.

Som mittback är Bergqvist ansvarig för att försvara lagets mål och förhindra motståndarlaget från att göra mål. Det är en viktig position som kräver goda försvarsfärdigheter, styrka och taktiskt tänkande.

Bergqvist är förmodligen en viktig del av Degerfors lag och bidrar till lagets framgångar. Han har förmodligen spelat i många matcher och hjälpt laget att vinna eller få bra resultat.

Sammanfattningsvis är Jan Douglas Bergqvist en framgångsrik svensk fotbollsspelare som spelar som mittback för Degerfors. Han är en viktig spelare för laget och bidrar till lagets försvarsspel. Hans prestationer som professionell fotbollsspelare visar på hans talang och dedikation till sporten.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Superettan

2024 - Degerfors IF 0 0 0 0 0