Mokrane Bentoumi

Midfielder, LE Havre
Ålder: 18 år
Längd: 169cm
Vikt: 0kg
Mokrane Bentoumi (född 18 juni 2005) är en fransk professionell fotbollsspelare som spelar som mittfältare för Ligue 1-klubben Le Havre.

Mokrane Bentoumi är en ung och lovande fotbollsspelare från Frankrike. Han föddes den 18 juni 2005 och har redan gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Han spelar för närvarande som mittfältare för Le Havre, en framstående klubb i Ligue 1.

Bentoumi har visat stor talang och potential i sin unga ålder. Han har imponerat med sin teknik, snabbhet och spelintelligens på planen. Trots sin unga ålder har han redan fått chansen att spela i en av de mest prestigefyllda fotbollsligorna i världen.

Med sin skicklighet och passion för spelet har Bentoumi potentialen att bli en framstående spelare i framtiden. Han har redan visat att han kan konkurrera på högsta nivå och har potential att utvecklas ännu mer.

Det blir spännande att följa Mokrane Bentoumis karriär och se hur han fortsätter att utvecklas som fotbollsspelare. Med rätt träning och möjligheter kan han bli en av de bästa spelarna i sin generation.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik