Egzon Binaku

Defender, Gais
Ålder: 28 år
Längd: 185cm
Vikt: 74kg
Egzon Binaku (född 27 augusti 1995) är en professionell fotbollsspelare som spelar som vänsterback för svenska klubben GAIS. Född i Sverige representerade han Albaniens landslag.

Egzon Binaku är en svensk fotbollsspelare av albanskt ursprung. Han föddes den 27 augusti 1995 och har etablerat sig som en professionell vänsterback för GAIS, en fotbollsklubb i Sverige. Trots att han är född och uppvuxen i Sverige har Binaku valt att representera Albaniens landslag.

Binaku har visat sin skicklighet och talang på fotbollsplanen och har blivit en viktig spelare för GAIS. Som vänsterback är han ansvarig för att försvara och attackera längs vänsterkanten. Hans snabbhet, teknik och förmåga att läsa spelet gör honom till en pålitlig spelare i försvaret.

Trots att han är född i Sverige har Binaku starka band till sitt albanska arv och har valt att representera Albanien på internationell nivå. Han har spelat för Albaniens landslag och har fått möjligheten att representera sitt ursprungsland i olika internationella turneringar och kvalmatcher.

Egzon Binaku är en lovande fotbollsspelare med en framtid inom sporten. Hans prestationer på klubbnivå och i landslaget visar på hans talang och potential. Med sin unga ålder har han fortfarande mycket att erbjuda och kan förväntas fortsätta utvecklas och göra avtryck inom fotbollsvärlden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Allsvenskan

2024 - Gais 0 0 0 0 0