Benjamin Tetteh

Attacker, Metz
Ålder: 26 år
Längd: 193cm
Vikt: 65kg
Benjamin Tetteh (född 10 juli 1997) är en professionell fotbollsspelare från Ghana som spelar som anfallare, offensiv mittfältare eller vänsterytter för Metz och det ghananska landslaget.

Benjamin Tetteh är en ung och talangfull fotbollsspelare från Ghana. Han föddes den 10 juli 1997 och har gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Tetteh spelar för närvarande för den franska klubben Metz, där han kan användas som anfallare, offensiv mittfältare eller vänsterytter. Han är känd för sin snabbhet, teknik och målsinne.

Tetteh har också representerat det ghananska landslaget och har varit en viktig spelare för dem. Han har deltagit i flera internationella turneringar och har visat sin förmåga att göra mål och skapa målchanser för sitt lag.

Med sin unga ålder och talang har Benjamin Tetteh potential att bli en framstående spelare inom fotbollsvärlden. Han har redan imponerat med sin prestation på klubbnivå och fortsätter att utvecklas och växa som spelare. Det blir spännande att följa hans karriär och se vad framtiden har att erbjuda för denna lovande fotbollsspelare från Ghana.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik