1 av 3
2 av 3
3 av 3

Tête-à-Tête med - Walter Naeslund

Mannen man älskar att hata. Eller hatar att älska, kanske det ska vara.


Tête-à-Tête med

Tête-à-Tête vill ta det lite längre. Varje vecka ställer vi därför utvalda Stockholmsprofiler mot väggen - och kräver raka svar.

Du vet den där smarta killen i klassen som man visste skulle bli framgångsrik och tjäna bra mycket mer än du själv? Minns du också hur man tröstade sig med att man i alla var snyggare? Walter är den perfekta mardrömmen, en framgångsrik och smart kille som dessutom är jävligt mycket snyggare än en själv.

Walter är grundare och VD för den omåttligt framgångsrika reklambyrån Honesty som bland annat står bakom den så unisont hyllade Halebop-reklamen.Han är också flitigt anlitad föreläsare, välbesökt bloggare och när han inte arbetar hårt med att göra världen lite coolare syns han där ute i minglet med sin galet vackra flickvän Sally Voltaire.

Dejtar på: Frukostdejter. Om hon visar sig vara galen så har man en hel fantastisk orörd dag framför sig att hitta på annat kul. Om hon är grym så kan man göra saker tillsammans. Win win.

Favoritdrink: Champagne. Just nu går jag igång på vad som helst från Cédric Bouchard eller Special Club. Kall öl och Fernet funkar också. Är det cocktail så säger jag stor kall dry martini på Tanqueray med en twist. Det är bara i kärleken som man bör hålla sig till en enda favorit.

Bästa sexlåten: Just nu när du frågar vrålar ”The Only Thing I Know” av Gotye på ashög volym i våra industrilokaler på nya kontoret. Funkar bra. Grym titel i sammanhanget också.

Bästa kärlekslåten:
Shelter med Ray LaMontagne. Lås in era döttrar om han är i stan.

Bästa flirtknep: Lyssna.

Längsta förhållandet:
Tre år. Fick mitt hjärta krossat men ser idag tillbaka på det med kärlek. Att förlåta är jävligt fint.

Favoritpreventivmedel:
Nada. Men sen blev det ju en baby också. Rullar vagn i mars.

Bästa sexleksaken: Båtar. Jag vet inte varför, men jag går igång på att ligga nära havet. Det är nog något genetiskt.

Favoritställning:
Missionären med den jag älskar. Pang.

Blir avtänd av: Ängsliga människor i alla former. Hej då.

Favoritklubb: Den informella samlingen original som varje torsdag efter jobbet ses hos Franck & Pontus på Brunnsgatan 1. Efter en sån förkväll kan allt hända.

Senaste kyssen: Imorse. När jag vaknade.

Senaste sexet:
Imorse. Lite efter att jag vaknade. Springrundan fick ställas in. Kom sent till morgonmötet. Så kan det gå.

Bästa sexknepet: Skit i knep. Det är som med musik – fokar du på tekniken så missar du hela grejen. Tror du att Jimi Hendrix har sexknep?

Walter hittar du på: walternaeslund.com
 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!