1 av 5
Foto: Fredrik Etoall
2 av 5
Foto: Fredrik Etoall
3 av 5
Foto: Madeleine Linderholm
4 av 5
Foto: Madeleine Linderholm
5 av 5

Fem snabba med Aino Neneh Jawo

Anna intervjuar Aino om vänskap, rejvande och Golden Hits.


Fantastiska Aino är tillsammans med vapendragaren Caroline Hjelt Icona Pop, Sveriges senaste pophopp och popexport. Aino är skön och festlig men tyvärr stationerad i London. Men som tur är så dyker hon upp titt som tätt i vår älskade huvudstad för att göra kaos med oss.

Var brukar du gå ut i Stockholm när du går ut? Varför?

- Där mina vänner är. Klubb Anchor, Golden Hits, Kåken, you name it, jag kan offra mig… Jag är där mina vänner är. Men i sommar kommer jag utforska förorter, svartklubbar och ta upp det där jag gjorde i gymnasiet - PARKHÄNG.

Berätta om det skevaste eller spexigaste festminnet du har?

- Hmm... Paris. Vi spelade skivor på Moulin Rouge på en Kitsuné fest, jag tappade min mobil i toaletten och gifte mig med en fransman utanför Sacré-Coeur klockan tidigt på morgonen efter att jag berättat min kroniska hjärtsorg. Tror han tyckte synd om mig och ville bevisa att det fanns hopp även i mitt liv. Nu är han en vän för livet!

Vad är en bra fest för dig?

- Så länge jag har peppen på min sida och min andra halva Caroline Hjelt med mig så kan festen vara exakt var som helst.

Vad ska du göra i helgen och hur tror du att helgen kommer arta sig?

- Började helgen lite för tidigt, eftersom jag i morse kände mig som jag brukar göra på söndagar… Men till helgen kommer jag glida runt i solbrillor inomhus och och rejva på Fabric tills solen går upp tillsammans med min andra halva Carro. På lördag vänder vi plattor i Shoreditch och då blir det väl kaos som vanligt.

Vad tycker du att Stockholm saknar i klubb-, krog- eller festväg?

- Nya klubbar som vågar ta svängarna mer och även bättre dj bokningar.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!