Molly Sandén deltar i Telias kampanj "Hata hat".
1 av 2
Molly Sandén deltar i Telias kampanj "Hata hat".
Var med du med under #hatahat.
2 av 2
Var med du med under #hatahat.

Molly Sandén släpper låt om näthat – vet hur det känns att bli mobbad

Molly Sandén och Magnus Carlson från Weeping Willows sjunger duetten ”Jag hatar hat” i Telias kampanj mot näthat. Lyssna på låten här.


Telia har, i samarbete med organisationen Friends, startat kampanjen "Hata hat" för att bidra till ett vänligare internet. Molly Sandén och Magnus Carlson från Weeping Willows stöttar kampanjen genom att visa vad de tycker om näthat. Deras låt ”Jag hatar hat” har ett starkt budskap där artisterna tar tydlig ställning för ett kärleksfullare klimat på internet.

– För mig var det ett enkelt val att engagera mig i Telias hata hat-kampanj då jag vet hur det känns att bli mobbad och hur ont de här kommentarerna kan göra. Jag känner helt enkelt att jag vill göra vad jag kan för att sprida kärlek i mina kanaler, säger Molly Sandén i en behind the scenes-video till låten.

Men kärleksfesten slutar inte där, utan från och med 18 april släppte Telia sin surf fri på sociala medier, för både befintliga och nya kunder. Nu kan du som Teliakund surfa omkring hur mycket du vill på Facebook, Instagram, Messenger, Whatsapp, Twitter och Kik, utan att surmängden påverkas. Det enda Telia kräver i gengäld är att du lovar att bete dig schysst på nätet!

Ta del av den fria surfen genom att skaffa ett abonnemang här.

Lyssna på Molly Sandéns och Magnus Carlsons låt "Jag hatar hat" här:


/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du blivit utsatt för näthat?
Tack för din röst!
Senaste nytt

När de folkkära tv-formaten backar, blomstrar podcastbranschen ytterligare?

22 Sep 2023, 10:04

30 Mar 2022, 09:46
Artikeln uppdateras.

3,7 miljarder* i nattens jackpotdragning – så får man 3 bet för 35 kr

3 Jul 2020, 16:25
Idag på USA:s självständighetsdag kan någon vinna 3,7 miljarder*. Det är i populära PowerBall man kan ta hem miljardpotten – som är helt unik för svenska spelare. Nu har spelsajten Lottoland dessutom ett erbjudande lagom till nattens dragning.

7,4 miljarder* i helgens jackpottar: För 25 kr får man lägga 2 bet

25 Jun 2020, 08:45
3,7 miljarder kronor* ligger i potten för PowerBall. Samma summa ligger även i potten för MegaMillions. Det finns alltså chans på två olika miljardpottar och totalt 7,4 miljarder kronor* på en och samma helg nu när Lottoland har valt att boosta jackpotten för enbart svenskar.

Klockorna vi älskar - för alla tillfällen

13 Mar 2020, 10:56
Möjligheten att kunna mixa och matcha klocka efter både outfit och humör är viktigt för den modeintresserade kvinnan. Här listar vi 12 presentaskar med klockor från grymma Boom Watches!

5 sanningar om din tandborste

18 Feb 2020, 09:03
Vi lägger massor av tid på träning, kost och hygien, men glömmer lätt att vår munhygien är minst lika viktigt för ett hälsosamt liv. Visste du att genomsnittssvensken byter tandborste/tandborsthuvud 1,4 gånger per år, vilket låter lite ofräscht ... Så hur ofta ska man egentligen byta tandborste?