1 av 2
2 av 2

Klas Eriksson om Ellen Bergström: "Hon kan hitta på vad som helst"

Klas Eriksson som är aktuell i On Fleek berättar om hur det var när han själv slog igenom och vad han egentligen tycker om kollegan Ellen Bergström.


Du kan inte få nog av hans sketcher på youtube med hög igenkänningsfaktor och galna karaktärer. Vi har tagit oss ett snack med komikern Klas Eriksson om sociala medier och medverkandet i MTV:s tv-serie On Fleek som sänds varje torsdag 20.00.

I programmet letar Ellen Bergström efter personer som är grymma på att marknadsföra sig själva på sociala medier. Talangerna sätts sedan på prov och vinnaren blir MTV:s nästa influencer. I torsdagens avsnitt var det fokus på att hitta en person med humor som är duktig på att underhålla sina följare med sketcher.

Ingen är så klart bättre lämpad att hjälpa Ellen att hitta Sveriges roligaste person på sociala medier än Klas som själv startade sin karriär med sketcher på Vine.

Ellen kan hitta på vad som helst

Klas valde att vara med i On Fleek för att inspireras av hur andra jobbar på sociala medier. En av deltagarna har bland annat lärt honom att imitationer kan vara riktigt roliga.

Se när deltagaren Joacim imponerar på Klas med en klockren imitation här:

Något annat som lockade var att få följa med på Ellens galna upptåg.

– Jobbar man med min kära vän Ellen så händer det ganska mycket konstiga saker! Hon kan hitta på vad som helst! Det är skoj.

Skit i alla andra

Till alla som vill få fler följare på sociala medier hälsar Klas:

– Det är bara att ha kul! Hitta din grej och sen testa dig fram. Och skit i alla andra.

Se Klas Eriksson, Ellen Bergström, sketcher, imitationer och mycket mer i On Fleek, torsdagar klockan 20.00 på MTV.

#mtvonfleek

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du också bra på att imitera Kjell Bergqvist?
Tack för din röst!