Maja Lindelöf
Maja Nilsson Lindelöfs knep för att få en dotter. Bildkälla: majanilssonlindelof/Instagram/Patrik Österberg/STELLA Pictures

Maja Nilsson Lindelöf avslöjar knepet för att få en dotter

Maja Nilsson Lindelöf drömmer om att en dag få en dotter. Men är det verkligen något man kan styra över? Det menar Maja att man kan göra, med en speciell metod.


Maja Nilsson Lindelöf, 30, drömmer om att få en dotter. "I Badrumsskåpet" med Emelie "Hairtalkbyemelie" Johansson berättar Lindelöf om ett knep man kan göra för att nästa graviditet ska leda till en dotter. 

Maja Lindelöf. Bildkälla: Christine Olsson/TT

Drömmer om att få en dotter

Maja föddes den 21 december 1993 i Västerås och är en framgångsrik influencer, som har en stor följarskara på flertalet plattformar. 

Sommaren 2018 gifte hon sig med landslagsspelaren Victor Nilsson Lindelöf, 29, och i början av 2019 fick de sin första son tillsammans. Det var sedan i april 2021 som Maja avslöjade att hon och Victor väntade sitt andra barn ihop.

Därför la Maja Nilsson Lindelöf och Sanna Guidetti ner podden "Livet på läktaren"

Maja och maken Victor har i dagsläget två sönder. Ted-Louie, som är 5 år, och Francis, som är 2,5 år gammal. Trots sin tacksamhet över sina barn drömmer Maja om att en dag få en dotter.

Emelie "Hairtalkbyemelie" Johansson och Maja Lindelöf "I Badrumsskåpet" på Youtube. Bildkälla: Hairtalkbyemelie/Youtube

Maja Nilsson Lindelöf om tillökningen: "Ger inte upp hoppet om en dotter"

Paret Nilsson Lindelöf har bestämt sig för att de skulle vilja ha tre barn, om de har tur. Just nu blir Maja livrädd av tanken på ett till barn och hon vill bara gråta av tanken. Emelie frågar vad paret skulle göra om de får ännu en son och Maja menar att hon inte ger upp hoppet om en dotter. 

– Jag har köpt böcker nu om hur man ska göra. Jag har en app, jag trackar redan nu min ägglossning. Jag har vänner som har gjort det här i laget och det funkar. En har två pojkar och fick två flickor, för hon ville ha två flickor, säger hon.

Victor och Maja Lindelöf tvingas flytta: "Panik"

– Får man prata såhär? undrar Maja och skrattar.

– Ja, det måste man få göra, konstaterar Emelie. 

Lycka till Maja!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!