Söndag 19 Maj - dagens horoskop för Oxen

Oxen
Oxen
Dela på Pinterest
Oxen är ett jordtecken som är född mellan den 20 april och 20 maj. Personer födda under detta stjärntecken anses vara pålitliga, tålmodiga och praktiska. De är kända för sin stabilitet och sitt lugn, men kan också vara envisa och lite materialistiska. Oxen trivs bäst i trygga och harmoniska miljöer där de kan njuta av livets goda ting.

Privatliv

Idag, när solen i Oxens tecken bildar en stödjande aspekt till Neptunus i Fiskarnas tecken, kommer du att känna dig ovanligt modig i kärlek. Detta är en bra dag för att uttrycka dina känslor öppet och jaga det du önskar i en relation. Ditt självförtroende är högt, så passa på att göra dina avsikter klara för någon speciell utan att vänta på deras initiativ.

Yrkesliv

Denna gynnsamma koppling mellan solen och Neptunus inspirerar till kreativitet och vision i din karriär. Du går in i en fyra veckors period där teamwork är avgörande för att slutföra stora projekt. Utnyttja denna kreativa våg för att driva igenom och uppnå dina mål för året. Det är en kraftfull tid för gemensam framgång.

Hälsa

Din känslighet kan vara förhöjd idag, vilket gör att du känner dig mer sårbar för kritik eller försummelse. Kom ihåg, mycket av vår missnöje kommer från våra egna val. Om du känner dig förbisedd, kommunicera dina behov tydligt till de runt omkring dig - oavsett om det är hemma eller på jobbet. Välj att fokusera din energi på positiva resultat.

Känsloliv

De nuvarande planetpositionerna förbättrar din emotionella intuition, vilket hjälper dig att koppla djupt med ditt inre jag och andra. Du kanske tycker att det är lättare att förstå och uttrycka dina känslor. Använd denna klarhet för att lösa eventuella emotionella konflikter eller för att fördjupa banden med dina nära och kära.

Resa

Resor kanske inte påverkas mycket idag, men den lugna energin från Neptunus kan göra vilken resa som helst mer angenäm. Om du reser, delta i aktiviteter som slappnar av och inspirerar dig, som att besöka en konstgalleri eller en lugn naturlig miljö.

Tur

Lycka idag är subtilt förbättrad av din ökade intuition och kreativa energier. Lita på dina instinkter när du fattar beslut, eftersom de är mer benägna att leda dig till lyckliga resultat, särskilt i personliga och professionella frågor.

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.