Google maps, Malmö
Google maps, Malmö

Helgprognos för Malmö vecka 39

Helgens väder i Malmö kommer att vara blåsigt med varierande molnighet. På fredagen förväntas regn, medan lördagen blir soligare. Temperaturen kommer att ligga runt 17-18 grader, så det kan vara bra att klä sig varmare. Ta chansen att njuta av solen och utforska staden under helgen!


Fredag 29/9
18°
Regn: 0.8 mm
Vind: 4.6 m/s
Lördag 30/9
17°
Regn: 0 mm
Vind: 6.9 m/s
Söndag 1/10
17°
Regn: 0 mm
Vind: 4.6 m/s

Fredag 29/9 bjuder Malmö på en blåsig dag med en vindstyrka på 4.6 m/s. Det kommer även att regna en liten mängd på 0.8mm under dagen. Temperaturen kommer att ligga på 18 grader och himlen kommer att vara molnig. Så se till att ta med paraplyet när du ger dig ut!

Lördag 30/9 blir det en ännu blåsigare dag i Malmö med en vindstyrka på 6.9 m/s. Men det kommer inte att regna, så du kan lämna paraplyet hemma. Istället kommer solen att titta fram genom delvis molniga skyar. Temperaturen kommer att ligga på 17 grader, så det kan vara skönt att klä sig lite varmare. Passa på att njuta av solen och ta en promenad i stadens parker!

Söndag 1/10 kommer vinden att avta tillbaka till 4.6 m/s i Malmö. Det kommer inte att regna under dagen, så du kan lämna regnjackan hemma. Himlen kommer dock att vara molnig, så det kan vara en bra idé att ta med en lätt jacka för att hålla sig varm. Temperaturen kommer att ligga på 17 grader, så det kan vara skönt att klä sig i lager för att kunna anpassa sig efter väderförändringar. Ta chansen att utforska staden och upptäcka nya platser!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!