Vill du ta del av dolda titlar på Netflix? Gör så här
Vill du ta del av dolda titlar på Netflix? Gör så här - Foto: Elise Amendola/TT/Pexels

Få tillgång till dolda filmer och serier på Netflix – med enkla knepet

Hur du ställer in ditt konto på Netflix kan spela stor roll. Med bara några ynka knapptryck kan du få tillgång till fler filmer och serier, som tidigare legat dolda.


I slutet på förra året gick streamingjätten Netflix ut med nyheten att möjligheten att dela konto med andra kommer tas bort under 2023. En ändring de kort senare drog tillbaka, och skyllde på ett misstag.

I början av april gick de ut med ytterligare en förändring som kommer påverka alla deras 231 miljoner kunder.

Här är Netflix förändring 2023 – och anledningen till att den görs.

Dolda knepet på Netflix – ger dig tillgång till fler titlar

Är du en flitig Netflix-användare kanske du ibland känner att "nej, nu har jag tittat på allt som är värt att se just nu". Då kommer vi med goda nyheter, vilket Filmtopp var först med att uppmärksamma.

Genom att ändra en inställning på ditt konto kan du nämligen få tillgång till fler filmer och serier, som tidigare legat dolda.

Om du har ställt in dina språkinställningar på svenska kan det nämligen vara så att vissa filmer och serier inte dyker upp bland det övriga innehållet, eftersom de inte finns med svenskt tal eller undertext.

Pratar du ett tredje språk, utöver svenska och engelska? Då finns det säkerligen ännu fler titlar att välja bland, om du ställer in inställningarna på det tredje språket.

Filmtips Netflix: Här är de bästa filmerna hos streamingjätten

Hur ändrar man sina språkinställningar på Netflix?

Gå in på din profil och klicka på "Språk". Där väljer du engelska (eller det språket du föredrar) under "Visningsspråk".

Sen är du klar – och är redo att utforska ditt nya, ofta bredare Netflix-bibliotek!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!