Bangerheads bästa fynd under Black Week – skönhetsprodukter du inte vill missa!

- Foto: Pexels, Bangerhead.se
Dela på Pinterest
Black Week är runt hörnet, och det är den perfekta tiden att fylla på skönhetslagret med några av de bästa produkterna på marknaden redan nu – till otroliga priser. Här har vi listat några måste-ha produkter som du kan klicka hem till ett rabatterat pris.

Artikeln innehåller kommersiella länkar

Black week 2023

Passa på att skämma bort dig själv eller hitta den perfekta presenten till någon du tycker om. Med dessa fynd kan du uppdatera din skönhetsrutin utan att tömma plånboken. Bangerhead har börjat sin rea redan nu så missa inte chansen att klicka hem dessa favoriter till specialpriser!

Läs även: När är Black Friday 2023? Vi reder ut

1. Filorga Time-Filler 5 XP Cream 

Denna lyxiga dag och nattkräm från Filorga är känd för sin kraftfulla anti-aging effekt. Krämen finns att köpa för 548 kronor nedsatt från 805 kronor. Time-Filler 5 XP lovar att ta hand om alla typer av rynkor och ger din hud en ungdomlig lyster. Med denna kräm i din skönhetsrutin kan du säga adjö till fina linjer och välkomna en slätare hudtextur. Perfekt för den som vill ha kvalitet till ett reducerat pris! Passa på att klicka hem hudkärmen här!

2. Bobbi Brown primer + hudkräm duo

Med den här basen i sin hudvårdsrutin så sitter sminket som en smäck. Duon innehåller en näringsrik primer och hudkräm i ett, från Bobbi Brown. För 664 kronor nedsatt från 830 kronor, får du två burkar av denna primer som inte bara förbereder din hud för makeup, men också vårdar den med vitaminer – perfekta basen inför kommande festligheter. Köp duon här!

3. Colorwow Dream Coat

Denna revolutionerande spray från Colorwow, nu för 292 kronor istället för 389 kronor, bekämpar friss och ger en silkeslen finish som håller genom regn och fukt. En absolut favorit för den som vill ha salongssnyggt hår hemma. Med några få sprayer av denna mirakelprodukt kan du uppnå det där perfekta Hollywood-svallet och inte minst minimera friss. 

Köp Dream Coat här!


4. Estée Lauder Double Wear Foundation

Estée Lauders ikoniska foundation, som håller från morgon till kväll, är nu tillgänglig för 428 kronor, sänkt från 570 kronor. Double Wear är känt för sin hållbarhet och förmåga att skapa en jämn och naturlig täckning. Den här foundationen, som kommer i en rad nyanser för att matcha just din hudton, är en investering för den som söker en pålitlig och långvarig produkt. Köp foundationen här!

5. Kérastase Genesis balsam

Kérastase levererar alltid när det kommer till hårvård, och deras Genesis Bain Nutri-Fortifiant är inget undantag. Nu kan du få detta närande balsam för bara 394 kronor, nedsatt från 525 kronor. Detta balsam är perfekt för den som vill motverka håravfall och stärka hårfibrerna från rot till topp. Köp balsamet här!

6. Olaplex nr.3 

Olaplex No 3 Hair Perfector en räddare i nöden för skadat hår. Efter en användning blir håret silkeslent med denna djupgående behandling som återuppbygger och stärker hårets struktur. Det är en av de mest hyllade produkterna på marknaden för att bevara ett starkt och friskt hår mellan frisörbesöken. Köp Olaplex här!


7.  Colorwow Bombshell – hårmousse

Den här moussen har blivit viral av en anledning! Drömmer du precis som vi, om en volym som håller hela dagen? Då är Colorwow Extra Large Bombshell Volumizer för 254 kronor (ord. pris 339 kronorr) räddningen. Den här moussen gör så att man får fylligare hår utan att tynga ner håret. Ett måste för alla som vill ha den där extra boosten. Köp moussen här!

8. Kérastase Elixir Hair Oil

Avsluta din hårvårdsrutin med en touch av lyx. Kérastase Elixir Ultime L'Huile Rose Hair Oil är nedsatt från 605 kronor till 446 kronor. Håroljan är berikad med rosenextrakt och ger näring samt en fantastisk glans till håret. Dessutom doftar den magiskt! Du hittar oljan här!


Läs även: 

Moccamaster: De bästa erbjudandena under Black friday

Black Week 2022 hos Lyko - här är deras 10 bästa deals

Passa på: Fynda köksmaskiner från SMEG under Black Week - spara tusentals kronor

Passa på: Fynda köksmaskiner från SMEG under Black Week - spara tusentals kronor