Paret beväpnade sig och gick loss på de inbillade skurkarna.
1 av 2
Paret beväpnade sig och gick loss på de inbillade skurkarna. - Foto: SCANPIX
De hade tagit den syntetiska drogen "badsalt".
2 av 2
De hade tagit den syntetiska drogen "badsalt". - Foto: SCANPIX

Påtänt par sköt på inbillade skurkar i grannskapet

Under en drogtripp fick paret hallucinationer och såg beväpnade gängmedlemmar i kvarteret. Då sprang de ut och sköt vilt omkring sig i tron om att de räddade grannskapet.


Badsalt.
En syntetisk stiumlantia vars rus liknar den effekt som kokain och amfetamin ger. De senaste åren har myndigheterna sett ett massivt användande av "badsalt". Drogen säljs under ofta under disk som just badsalt, rökelse och växtnäring.

NORTH CAROLINA. Phillip och Donna Walls trodde att de gjorde en god gärning när de ringde polisen och rapporterade att kvarteret var fullt av beväpnade gängmedlemmar. I själva verket fanns skurkarna endast i parets fantasi. De hade tagit den syntetiska drogen som kallas "badsalt" och under trippen inbillade de sig att gängmedlemmarna gick till attack. 

– De var här i går och under natten, sa Donna Walls när hon ringde larmcentralen.

Därefter tog makarna saken i egna händer och gick ut och mötte skurkarna. Paret rusade ut ur sitt hus med en väska full med vapen och började skjuta vilt omkring sig i grannskapet. När paret inte till sist inte kunde stå emot svärmen av "gängmedlemmar" tog de sig in i en grannes hus med våld. 

– De hade vanföreställningar och trodde verkligen att någon var ute efter dem, säger grannen.

Det påtända paret kördes till sjukhus och därefter till häktet. Enligt polisen är det inte första gången som Phillip och Donna Walls tar syntetiska droger. Däremot har de aldrig tidigare tagit till vapen under en drogtripp, rapporterar Daily News.
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

1 Jan 1970, 01:00