- Foto: Rogelio V. Solis / Scanpix

Nya zombie-attacker

En man i Texas häktades under måndagen för att ha strypt och ätit upp grannens hund under ett rus från syntetisk marijuana, en drog delstaten nu förbjuder.


Tidigare fall av syntetiska droger

En person som misstänkts varit hög på den ökända drogen "badsalt" är 31-årige Rudy Eugene. Han klädde av sig naken - varpå han åt upp stora delar av 65-årige Ronald Poppos ansikte.

35-åriga mamman Pamela McCarthy sköts ihjäl av polisernas elchockspistol efter att hon slagit och strypit sin treårige son. Senare framkom det att hon missbrukat badsalt under en tid.

Badsaltet är känt för att ge användarna adrenalinkickar, ovanlig styrka och psykosliknande tillstånd som ofta leder till att brukaren tar av sina kläder, enligt ABC.

WACO. Nyheter24 har tidigare skrivit om kannibal-attacker på människor i samband med syntetiska droger. Den här gången var det en hund på 20 kilo i Texas som råkade illa ut.

På måndagen åtalades Michael Daniel för att ha misshandlat, strypit och slitit köttstycken från sin grannes hund.

Strax innan händelsen hade Michael Daniel själv agerat hund genom att krypa på alla fyra och skälla, berättade polismannen Patrick Swantons för kxxv.com.

När polisstyrkan kom till platsen hade mannen blod och päls runt munnen. Händelsen inträffade bara dagar efter att Texas skrivit på förbud mot försäljning av syntetisk marijuana – ett förbud som redan skrivits under i 40 andra amerikanska delstater.

Händelsen skedde i samband med de uppmärksammade kannibal-attackerna, som sägs hänga samman med den nya drogen "badsalt".
 

Av: Johan Augustin

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!