elitserien - Nyheter, artiklar, reportage och video

1 Okt 2012, 21:46
Mästarna blir den andra elitserieklubben att värva in NHL-spelare. Torontobacken Cody Franson är klar för spel: "Det är en perfekt lösning för oss".
29 Sep 2012, 21:30
Linköping ledde matchen mot Modo tre gånger men lyckades ändå inte vinna. Modo vände och vann efter att ha gjort fem mål i sista perioden.
29 Sep 2012, 18:56
AIK fortsätter sin kräftgång i Elitserien. I kväll inkasserade man sin sjunde raka förlust när Frölunda vann med 4-2.
27 Sep 2012, 21:31
Krisen i AIK är nu ett faktum. Efter kvällens förlust mot Linköping har man noll segrar på sex spelade matcher.
27 Sep 2012, 13:32
Sist i elitserien och hårt skadedrabbade – men torsdagens matchvärmning gav några positiva besked för AIK. Viktiga trion Esa Pirnes, Dick Tärnström och Fredrik Hynning är tillbaka mot Linköping.
25 Sep 2012, 22:29
AIK fortsätter att förlora. HV71:s backar avgjorde matchen i Jönköping när HV vann med 5-3.
25 Sep 2012, 21:14
Skellefteås måltorka är över. Och när det släppte, så släppte det rejält. Laget gjorde hela fyra mål i första perioden.
25 Sep 2012, 17:40
Alexander Steen spelar för Modo när de möter Brynäs i kväll. Detta ger Modos ledning klartecken för under tisdagseftermiddagen.
25 Sep 2012, 15:24
Skellefteå har blivit nollade två matcher i rad – nu kräver Bud Holloway att laget ska spela mer "greasy" mot Frölunda. Kanadensaren: "Vi måste göra allt enklare."
24 Sep 2012, 21:43
De var konkurrenter i Linköping under tre säsonger. Ikväll visade Christian Engstrand sin storhet - samtidigt som Norrena åkte på knäcken direkt genom 8 insläppta mål på 18 skott.
22 Sep 2012, 18:15
Luleå är ännu obesegrade i Elitserien. AIK föll ihop totalt i sista perioden mot serieledaren som till slut vann med 3-1.
21 Sep 2012, 14:13
Nu är det fritt fram för elitserieklubbarna att plocka in NHL-proffs. Konkurrensverket underkände på fredagen Hockeyligans beslut att inte tillåta lockoutstjärnor på korttidskontrakt.
20 Sep 2012, 21:58
Göteborgarna vände 3-6 till 7-6 i sista perioden mot Modo. Men på läktarna var det oroväckande tomt i Scandinavium.
20 Sep 2012, 21:27
HV 71 slog Skellefteå i en riktigt målsnål match. Marcus Nilson gjorde matchens enda mål i den andra perioden.
19 Sep 2012, 21:42
Ett slarvigt byte blev ödesdigert för stockholmarna. AIK föll på övertid för tredje matchen i följd.
19 Sep 2012, 17:15
Brynäs nygamle tränare Gunnar Persson återvänder till Hovet. Den förre AIK-tränaren vill bryta stockholmarnas segersvit mot regerande mästarna.
19 Sep 2012, 14:01
Frölunda har inlett Elitserien rekorduselt publikmässigt. Matchen mot Växjö sågs av 6499. Det är mer än 3500 personer under Frölundas budgeterade publiksnitt.
18 Sep 2012, 21:56
6499. Mer än 3500 personer under Frölundas budgeterade publiksnitt. Så få såg göteborgarna straffas av sin forna publikfavorit Tomi Kallio.
18 Sep 2012, 07:38
Nio spelaragenter hotar Hockeyligan med vite och skadestånd om NHL-spelarna inte släpps in på korttidskontrakt. Kalle Bodén: "Det är en grundläggande rättighet för alla i Europa att ha tillgång till en fri arbetsmarknad"
17 Sep 2012, 21:34
Det blev ännu en målsnål match i Elitserien när Linköping och Rögle möttes på måndagen. Avgörandet kom i tredje perioden när Robin Figren tryckte in 2-1 målet bakom Martin Gerberg.