Kalmar - Nyheter, artiklar, reportage och video

31 Dec 2012, 12:13
När kvinnan var på väg hem från en shoppingtur fick hon plötsligt ett ovälkommet sällskap.
5 Aug 2012, 20:36
Kalmar tog en överraskande seger mot hemmastarka AIK. Inhopparen Abiola Dauda satte det matchvinnande målet när KFF vann med 2-1 på Råsunda.
29 Jul 2012, 20:23
Kalmar var nära att ta full poäng trots utvisning tidigt i andra halvlek. Marcus Danielsson kvitterade med fem minuter kvar av matchen.
20 Maj 2012, 16:52
I den 54:e minuten hade Åtvidaberg tre skott på mål – alla slutade med målfirande. Hemmalagets effektivitet gav andra raka segern efter formsvackan – Kalmar fick se sig slagna med 3–0.
8 Maj 2012, 15:44
I dag dömdes den 26-åriga IFK Göteborgsupporter i Göteborgs tingsrätt till skyddstillsyn med 160 timmars samhällstjänst efter attacken mot teve-profilen: "Hoppas han blir en bättre människa".
9 Apr 2012, 15:23
"Alla till Kalmar", ett initiativ från Kalmar FF, skulle locka AIK:are till Guldfågeln arena. Och greppet ser ut att ha lyckats.
19 Jan 2012, 12:23
De allsvenska brassarna vilar upp sig under uppehållet i hemlandet - men för många blir lovet permanent.
5 Jan 2012, 14:52
En kvinna i 50-årsåldern från Kalmar åtalas för djurplågeri. Enligt polisen har hon tagit livet av 38 kattungar genom att låta de frysa ihjäl i hennes frysbox.
5 Nov 2011, 18:39
En 53-årig man från Kalmar misstänks ha mördat sin flickvän och efteråt bränt upp huset.
4 Nov 2011, 10:09
Cupfest i Helsinborg, ångest i Stockholm och toppmöte i Neapel - vi har ännu en sporthelg att se fram emot.
3 Nov 2011, 08:49
Svenskarnas parti försöker värva röster med fotbollsnät i Kalmar.
27 Jul 2011, 08:10
Kalmarbrassen Daniel Sobralense flörtar med AIK - på Facebook.
15 Jun 2011, 16:21
Henrik Rydström tror på en jämn kamp mot Malmö FF.
19 Maj 2011, 16:00
Rektorn får arbeta kvar trots att han skickade porrfilm i veckobrevet.
20 Apr 2011, 20:59
David Elm fick näta mot sitt gamla lag när Kalmar tog emot Elfsborg. Men Daniel Sobralense såg till att hemmalaget ändå kunde lämna matchen som segrare.
6 Apr 2011, 14:12
En politiker döms till dagsböter efter att han lagt upp en Hitlerbild på sd-politiker.
26 Jan 2011, 12:50
En utredare inom polisen hotas av löneavdrag sedan han vid upprepade tillfällen vägrat lyda sina chefers order.
18 Dec 2010, 09:21
En läcka på sex meter har skapat vattenkaos i hela Kalmar - och nu håller reservtanken på att ta slut.
2 Dec 2010, 11:26
En kviga flydde från sina bödlar just när djurtransporten stannat vid slakteriet. Först efter flera timmars jakt kunde kossan skjutas vid Kalmarsundsparken.
22 Okt 2010, 10:49
Den 23-årige bombman, som under torsdagseftermiddagen höll hela Kalmar i skräck, uttalade redan tidigare samma dag sitt bombhot på nätet.