Så ska du inreda badrummet – enligt ditt stjärntecken

Låt ditt stjärntecken bestämma hur ditt badrum ska inredas.
Låt ditt stjärntecken bestämma hur ditt badrum ska inredas. - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Ditt stjärntecken kan avslöja mycket om din personlighet och dina preferenser. Har du någonsin undrat hur detta kan påverka din badrumsinredning? Läs vidare för tips om hur du kan inreda ditt badrum enligt ditt stjärntecken.

Väduren (21 mars - 19 april): Energiskt och modigt

Väduren, känd för sin energi och mod, dras naturligtvis till kraftfulla färger. Välj djärva röda och orange toner för handdukar och mattor. En dusch med en stark stråle och armaturer kan tillfredsställa din passion för modernitet. Satsa på stora speglar och mycket belysning, eftersom du älskar att vara i centrum.

Oxen (20 april - 20 maj): Stabilt och jordnära

Oxens jordnära natur gör att de dras till naturliga material. Tänk marmor, trä och sten i din badrumsinredning. Doftljus och eteriska oljor kan lägga till en känsla av lugn. Ett djupt badkar, kanske med bubbelfunktion, skulle vara perfekt för dig att slappna av i efter en lång dag.

Tvillingarna (21 maj - 21 juni): Flexibelt och anpassningsbart

Tvillingen älskar variation och förändring. Satsa på inredning som enkelt kan förändras. Magnetiska hållare, flyttbara hyllor och utbytbara duschdraperier är perfekta. Ljusa färger och roliga mönster reflekterar din lekfulla natur. En Bluetooth-högtalare för att spela upp favoritmusik eller podcasts när du duschen kan också vara ett värdefullt inslag.

Så ska du inreda sovrummet – enligt ditt stjärntecken

Kräftan (22 juni - 22 juli): Hemtrevligt och känslomässigt

Kräftan värdesätter komfort och känslan av att vara hemma mer än något annat tecken. Satsa på mjuka badrumsmattor, fluffiga handdukar och en värmande färgpalett i mjuka pasteller. Ett djupt badkar med utsikt över en trädgård eller en lugnande naturbild kan skapa en fridfull känsla.

Lejonet (23 juli - 22 augusti): Lyxigt och kungligt

Lejonet förtjänar en kunglig behandling. Guld och glittrande accenter passar perfekt här. Ett stort badkar, kanske till och med en jacuzzi, skulle vara idealiskt. Kristallkronor, utsmyckade speglar och lyxiga tvålar och lotioner kan komplettera den kungliga känslan.

Jungfrun (23 augusti – 22 september): Organiserat och praktiskt

För den ordningsamma och praktiska Jungfrun, överväg smart förvaring för att hålla allt på sin plats. Neutrala färger och minimalistisk design är bäst, med några gröna växter för att lägga till en touch av natur. Allting bör vara funktionellt, men ändå estetiskt tilltalande. En ordentlig handtvål med en diskret doft skulle vara det perfekta sista steget.

Så ska du inreda hallen – enligt ditt stjärntecken

Vågen (23 september - 22 oktober): Harmoniskt och estetiskt

För Vågen, som älskar skönhet och harmoni, bör balans vara nyckelordet när det gäller badrumsinredningen. Pastellfärger, symmetriska arrangemang och eleganta detaljer är idealiska. Ett fristående badkar i mitten av rummet, omgiven av ljusa, ljusdraperade fönster, skulle skapa den perfekta atmosfären för avkoppling.

Skorpionen (23 oktober - 21 november): Mystiskt och intensivt

Skorpionens djupa och mystiska natur dras till mörka, rika färger. Tänk djupa blåa eller lila toner, kanske kombinerade med svart. En dusch med dimfunktion eller LED-belysning som ändrar färg kan ge den där extra mystiken. Glöm inte att lägga till några hemliga förvaringsutrymmen för att förstärka känslan av mystik!

Skytten (22 november - 21 december): Äventyrligt och optimistiskt

Skytten älskar äventyr och frihet, så varför inte införliva detta i badrumsdesignen? Kartor eller globala accenter kan reflektera denna kärlek till världen. Levande växter och naturligt ljus är också ett måste. Ett fönster med en vacker utsikt eller en dusch med utsikt över trädgården kan inspirera till dagens äventyr.

Stenbocken (23 oktober - 21 november): Traditionellt och ambitiöst

Stenbocken, med sin förkärlek för tradition, kan dra nytta av en klassisk och tidlös design. Marmor, brons och mörkt trä kan ge en känsla av beständighet och lyx. Funktionella och hållbara armaturer är ett måste. Kanske en inbyggd bokhylla för alla de affärsböcker eller klassiker som väntar på att bli lästa?

Vattumannen (20 januari - 18 februari): Innovativt och unikt

Vattumannens badrum bör vara lika unikt som de är. Experimentella färger, innovativ teknik och hållbara material är nyckeln här här. Kanske en dusch som sparar på vatten? Eller en spegel med inbyggda lampor? Du bör inte vara rädd för att tänka utanför boxen när det kommer till din badrumsdesign.

Fiskarna (19 februari - 20 mars): Drömmande och kreativt

Fiskarna dras till vatten, så ett badrum som påminner om havet eller en lugn sjö kan vara idealiskt. Turkosa och ljusblåa toner, kanske med några sjöstjärnor eller skaldekorationer, kan skapa rätt atmosfär. Ett badkar med undervattensbelysning kan förstärka den drömmande känslan.

Artikelinspiration: Sanctuary Bathrooms

Lär dig mer om ditt stjärntecken här!