Paradise Hotel-Tarzan om kärleken: "Får mig att fortsätta vara mig själv"

Paradise Hotel-deltagaren Jiar "Tarzan" Raza berättar hur mycket kärleken från fansen betyder.


Jiar ”Tarzan” Raza från årets säsong av Paradise Hotel är en av flera deltagare som blivit utsatt för näthat.

– Första gången det hände var det på grund av min tatuering men det lade sig efter tag. Men sen hände det igen och det spårade ur totalt. Det var det största näthatet jag någonsin fått och sett, säger Jiar till Nyheter24.

– Det spårade ur efter ett avsnitt och folk började skriva saker som "i min värld är du ett psyko", "du är patetisk" och "du är äcklig".

Jiar berättar att han bland annat också fick höra saker som "du borde söka hjälp", "hur är du uppfostrad, inte alls" och "pajas".

Men något som han också möts av på internet är kärlek och stöd från sina fans och han menar att det betyder otroligt mycket.

– Jag må ha ett kallt hjärta men när de skriver fina och kärleksfulla saker, det är kärlek på riktigt. Det är deras kommentarer som får mig att fortsätta vara positiv och fortsätta vara mig själv.


Han ser alla kommentarer på sociala medier – både positiva och negativa. Jiar menar att han tar in det som är bra för honom och låter negativa saker glida förbi utan att ta åt sig.

– Jag vill att folk ska veta att inget går mig förbi och att jag läser allt. Jag brukar skriva "kärlek till alla" under mina bilder för att sprida lite kärlek och för att visa att jag ser allt fint de skriver till mig.

Du kanske också vill läsa om fansens kärleken till Alexander D'Rosso som får honom att orka vidare. Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du drabbats av näthat?
Tack för din röst!