Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
5820
reaktioner idag

Vad är No Hate Speech Movement?

Nohate – för dig som vill förebygga näthat bland unga

Rasistiska och sexistiska budskap, elakheter, trakasserier och mobbning har blivit en ovälkommen del av livet på nätet för många. Särskilt utsatta är barn och unga. För att stärka dem och ge dem verktyg att hantera och motverka näthat, driver Statens medieråd kampanjen No Hate Speech Movement.

Nohate.se
 

mySafety Försäkringar

På mySafety Försäkringar ser vi kampen mot näthatet som en av de största och viktigaste frågorna i dagens samhälle. Allt för många blir utsatta för näthat och det är ofta för svårt för den som är utsatt att hantera problemet själv. Vår verksamhet strävar alltid efter att skapa större vardagssäkerhet för våra kunder och att bidra till att skapa ett bättre samtalsklimat på nätet. åretsnätängel.se. Bevakningen sker med ekonomiskt stöd av mySafety Försäkringar. Nyheter24 garanterar att den redaktionella bevakningen är oberoende och utan kommersiell påverkan. Kommersiellt material är märkt specifikt med ”Presenteras av mySafety Försäkringar”

INSTAGRAM #NOHATESE

#NoHateSe