Nu berättar Carola Häggkvist om det hemska fallet.
Nu berättar Carola Häggkvist om det hemska fallet. - Foto: Stella Pictures/Instagram/Carola Häggkvist

Carolas Häggkvists otäcka olycka fångas på bild: "Rejäl smäll och omgång"

Carola Häggkvist testade på en ny aktivitet i veckan, men vad som började så bra slutade i oro och smärta för artisten. Nu går stjärnan ut och varnar andra för att göra samma sak.


Carola Häggkvist, 55, är en av Sveriges mest folkkära och ikoniska artister.

Den ständigt aktuella sångaren ligger sannerligen inte på latsidan, utan fortsätter hålla flera konserter och föreställningar för sina fans. Näst på tur i sommar är en spelning i Trondheim i Norge – och för den som vill njuta av Carolas skönsång på hemmaplan står en julkonsert tillsammans med Måns Zelmerlöw för dörren till vintern. 

Men nu berättar stjärnan om en olycka som hade kunnat sätta käppar i hjulen för hennes Norge-resa.

Carola Häggkvist: "Don't do this..."

Carola Häggkvist och dottern Zoe har nyligen befunnit sig på soliga västkusten, där de bland annat besökt Torekov och Båstad.

Men trots de vackra bilderna från sommarstäderna var allt inte frid och fröjd på resan.

I ett inlägg på Instagram berättar Carola om ett läskigt missöde på en strand. Stjärnan beslöt sig nämligen för att testa på en så kallad “one wheel”, en slags elektrisk skateboard på ett hjul.

“Först gjorde jag rätt och den sköna surfsnubben blev t.o.m. imponerad och jag kände mig lite stolt och på äventyr för mig själv en blåsig eftermiddag på stranden... Tills jag hoppade upp på den igen och bad honom filma”, skriver artisten.

Men upplevelsen som började så bra fick ett tråkigare slut…

“Aj! Stretchad och fin nu. NOT. Don't do this… Utan att först få instruktioner, utan hjälm och inte i långklänning”, råder Carola sina följare.

Carola Häggkvist: "En sån rejäl smäll och omgång”

På bilderna i inlägget visar Carola Häggkvist upp den smärtsamma och obehagliga vurpan. Hon skriver att det fortfarande känns som att hon “råkat ut för en hjärnskakning i hela kroppen”, vilket sannerligen inte låter behagligt…

“Aj… SPLIT minst sagt”, skriver stjärnan.

Carola konstaterar vidare att hon minsann inte är någon ungdom längre och berättar om skadan från fallet:

“Jag trodde först mitt onda knä var rökt igen men det var den andra sidans sätesmuskel som fick sig en sån rejäl smäll och omgång”.

I sitt inlägg på Instagram går artisten ut och varnar andra likasinnade för att göra samma misstag som hon själv gjorde. Det vill säga, att testa nya saker utan vare sig värma upp först eller hålla sig till en manual.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!