Pernilla Wahlgren och Carola Häggkvist
Flera fans är nu förbannade efter Pernilla Wahlgrens klipp där hon driver friskt med Carola Häggkvist. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Pernilla Wahlgren hånar Carola Häggkvist på Instagram

Pernilla Wahlgren driver friskt med sin artistkollega Carola Häggkvist. I ett klipp på Instagram gör sig Pernilla lustig över Carolas insats i Eurovision-finalen – något som nu har fått följarna att reagera.


Den som följer Pernilla Wahlgren, 53, på sociala medier vet att hon mer än gärna säger vad hon tycker, och hon backar aldrig från en fight med andra kändisar. 

Hon har haft ett stort filterbråk med Anna Book, satt ner foten mot Åsa Ingrosso, kallat Runar Sögaard för en "föredetting" och Gunilla Persson för "svin".

Pernilla är även känd för sin ibland syrliga humor. Hon är varken rädd för att driva med sig själv eller med andra. Det sistnämnda blev sångerskan Carola Häggkvist nyligen varse.

Pernilla Wahlgren driver gärna friskt med sina kända kollegor. Bildkälla: Stella Pictures.

Carola Häggkvist försvarade sig efter klippet från Eurovision-finalen

När finalen av Eurovision gick av stapeln den 22 maj så fick Carola äran att läsa upp Sveriges jurypoäng under livesändningen. 

Carolas insats blev omskriven eftersom bland annat en ljudtekniker kom in i bild och rättade till en mikrofon, och SVT kallade det hela en "miss".

Carola Häggkvist. Bildkälla: Stella Pictures.

Något som Carola försvarade i flera längre inlägg på Instagram.

"Nu vänder de, SVT själva, mina ord som skydd mot sin egna obegripliga fadäs då teknikern syns med råge i rutan med armarna framför mig och har noll koll att vi faktiskt är i sändning. Det borde inte kunna ske! Helt obegripligt. Och jag var inte ens sur efteråt. Bara förvånad över fenomenet att det ens kunde ske. Man slutar aldrig att förvånas", skrev Carola bland annat.

Pernilla Wahlgren driver med Carola på Instagram

En som snappade upp debaclet mellan Carola och SVT var givetvis Pernilla Wahlgren. På Instagram delade Pernilla tidigare i veckan ett klipp på sig själv där hon driver hejdlöst med Carola.

I kommentarsfältet så råder det nu delade meningar om klippet. En del av Pernillas följare är besvikna och tycker att det är mobbning, medan andra tycker att det är roligt.

Några kommentarer lyder:

"Mobbning på hög nivå!!! Moget"

"Carola kommer alltid va Carola. Hur hade du själv gjort om det hänt DIG?"

"Vet att du inte gör det för att vara dum, men vad jag förstått har ändå Carola mått dåligt av detta så tycker inte det är schysst. Kram"

"Inte så roligt att någon ironiserar det man mår dåligt av."

"Vad menar du med det? Ingen skulle ha gjort det bättre än Carola. Detta visar tyvärr vem du är"

"Det här är inte humor, det här är elakt. Och tycker du att det är roligt så är du en elak människa"

Kändisar som Edward af Sillen, Johan Pråmell, Johanna Lind Bagge och Lisa Nilsson var några av de som tyckte att klippet var roligt, och Lisa taggade även in Carola – som ännu inte har kommenterat det hela...

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!