Carolina Gynning
Carolina Gynning avslöjar att hon lagt sig under kniven ännu en gång. - Foto: Henrik Montgomery/TT Bild, Instagram/carolinagynning. Bilden är ett montage.

Carolina Gynning avslöjar nya skönhetsingreppet: "Jävligt dyrt"

Carolina Gynning är inte främmande för att lägga sig under kniven för att förändra sitt utseende. Nu har Carolina gjort ännu en skönhetsoperation, som hon nu väljer att berätta om i sin podd "Gynning & Berg – hittar sig själva".


Carolina Gynning, 43, har aldrig varit särskilt hemlighetsfull när det kommer till de skönhetsingrepp hon har gjort. Hon har opererat brösten flera gånger, använder sig av Botox och fillers, och nyligen opererade hon ett av sina öron som hon tyckte stod ut.

När Gynning gästade "Intimt med Björken" i februari tidigare i år så berättade Gynning att hon ville göra brösten större.

–  Pattarna börjar bli för små, det tycker jag. Där börjar jag bli fartblind. Där känner jag att jag måste in med större nu, sa hon då.

I det senaste avsnittet av podden "Gynning & Berg – hittar sig själva" som Carolina har med vännen Carina Berg, 44, så berättar Carolina att hon nu har lagt sig under kniven.

– Sen gick jag ju då och fixade pattarna då förra veckan, berättar hon i början av podden.

Carolina Gynning har genomgått flera skönhetsoperationer och ingrepp. Bildkälla: Stella Pictures.

Carolina Gynning om bröstoperationen: "De hade kunnat vara dubbelt så stora"

Lite senare i podden är Carolina nyfiken på om inte Carina vill veta mer om hennes nya bröst.

– Vill du inte veta mer om mina nya pattar? Det är precis som hemma hos mig. Jag drar upp tröjan och visar brösten och säger "kolla mamma har gjort nya bröst!". Folk bara tittar upp från det dom håller på med och ba "whatever". Det är som att det är old news. Jag säger då "Ser ni inte att dom är större?" Och dom ba "Jo det är klart vi ser", säger dom.

Carolina Gynning är nöjd med sin operation. Bildkälla: Instagram/carolinagynning

Carolina Gynning: "Jag är nöjd med mitt köp"

Carolina visar sedan upp sina nya bröst för Carina som efter en inspektion säger att de inte blev så mycket större.

– Jättefint. Lite svullet fortfarande, säger Carina när hon får se resultatet.

Carina flikar sedan in att dom säkert var jättedyra.

– Ja, det var dom. Jävligt dyra. Man är nöjd med sitt köp. Jag är nöjd, men jag kände ju direkt att dom hade kunnat vara dubbelt så stora. Men nu är det så här, skrattar Carolina.

Vad Carolinas nya bröst kostade avslöjar hon inte, men på till exempel Akademiklinikens hemsida så kostar en bröstförstoring mellan 45 000 - 84 000 kronor.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!