Kim Kardashian retuscherar bort sin helt normala kroppsdel.
Kim Kardashian retuscherar bort sin helt normala kroppsdel. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Följarnas upptäckt: Kim Kardashian retuscherar bort helt vanliga kroppsdelen

Det är något som inte riktigt stämmer på Kim Kardashians bilder. En kroppsdel saknas på flera av hennes bilder – något som följarna nu har upptäckt.


Kim Kardashian, 41, är en av världens mest kända kvinnor och med 329 miljoner följare på Instagram har hon minst sagt inflytande. 

Kims bankkonto ekar inte heller direkt tomt – hon är god för galna 17 miljarder kronor, något som Nyheter24 skrev om i somras. Det är både hennes sminkmärke KKW Beauty och klädmärket Skims som har gett extra klirr i kassan för Kim.

Kim Kardashian. Bildkälla: Stella Pictures.

Kim själv menar att hon är i princip som vilken "vanlis" som helst. I en intervju med skönhetsmagasinet Allure fick Kim nyligen frågan om hon kände ansvar för att ha bidragit till skönhetsideal som är ouppnåeliga för vanliga kvinnor.

– Om jag gör det så är det inte ouppnåeligt. Det är inte lätt när du är mamma och du är utmattad i slutet av dagen, eller du är i skolan, och jag är allt det. Jag gör mina skönhetsbehandlingar sent på natten. När alla har gått och lagt sig så gör jag laserbehandlingar, sa Kim.

Hennes kommentarer stack i ögonen på många fans som menade att hon har råd att göra skönhetsingrepp, ha ett hemmagym, en personlig tränare och en privat kock. En möjlighet som inte alla människor har. 

Kim Kardashian tränar varje dag – men en muskel gillar hon inte. Bildkälla: Stella Pictures.

Följarnas upptäckt: Kim Kardashian retuscherar bort helt vanliga kroppsdelen

Hård träning, strikt kost, skönhetsingrepp och olika behandlingar verkar inte räcka för Kim Kardashian.

Genom åren har hon även retuscherat sina Instagrambilder rejält. Det kan handla om allt till att göra ben längre, rumpor och bröst större och hud slätare.

Men Kims senaste besatthet tycks vara att retuschera bort en helt vanlig muskel. 

Kim Kardashian retuscherar bort sin muskel. Bildkälla: Stella Pictures.

På TikTok har en fotograf som går under namnet Caroline in the City uppmärksammat att Kim retuscherar bort sin trapezius-muskel. 

Trapezius är muskeln som sitter på ryggens övre del, och Kim som tränar väldigt mycket och hårt, verkar inte särskilt stolt över sin starka muskel. 

– Hon har blivit känd för att retuschera bort sina trapz. Varför vet jag inte. Kanske för att få halsen och nacken att se smalare ut, säger Caroline i sitt TikTok-klipp. 


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!