Pernilla Wahlgren lämnade Kristallen-galan
Pernilla Wahlgren lämnade Kristallen-galan – nu berättar hon varför. - Foto: Stella Pictures, Stina Stjernkvist/TT Bild. Bilden är ett montage.

Därför flydde Pernilla Wahlgren från Kristallen: "Det här går inte"

I torsdags ägde Kristallen-galan rum i Stockholm, och på plats var både Pernilla Wahlgren och sonen Benjamin Ingrosso. Men Pernilla blev inte långvarig på galan. Nu berättar hon varför.


Det var i torsdags som Kristallen-galan gick av stapeln på Cirkus i Stockholm. På plats var givetvis Pernilla Wahlgren, 54, och sonen Benjamin Ingrosso, 24. Benjamin kammade hem priset som årets tv-personlighet efter succén med sitt program "Benjamin's" på TV4.

– Jag är helt skakig. Jag hade aldrig någonsin kunnat drömma om att jag ska ha en sån här, sa Benjamin Ingrosso till galavärden Peter Settman under galan.

Benjamin Ingrosso vann priset som årets tv-personlighet. Bildkälla: Pontus Lundahl/TT Bild

Pernilla Wahlgren och Benjamin Ingrosso gick till Sturehof

Efter festligheterna på Kristallen-galan så drog Pernilla till Sturehof med sonen Benjamin och flera vänner. Där vankades det färska signalkräftor på uteserveringen i den ljumma sommarkvällen.

Så varför stannade inte Pernilla och Benjamin kvar på själva efterfesten på Cirkus? Det berättar Pernilla nu mer om i sin podd "Wahlgren & Wistam" som hon driver med vännen Sofia Wistam, 56.

Sofia Wistam var också på plats under Kristallen-galan, och både hon och Pernilla är eniga om att det var en sak som inte var lyckad under festen.

Pernilla Wahlgren, Hanna Hedlund och Sofia Wistam. Bildkälla: Pontus Lundahl/TT Bild

Därför flydde Pernilla från Kristallen-galan

I podden klagar Sofia på att det var alldeles för hög ljudvolym på efterfesten.

– Jag håller med. Hundra procent. Och jag tycker inte att det är kul. På Kristallen var det extremt hög volym, och jag har ju show nu och måste spara på min röst... Jag var på väg att gå hem redan halv elva. Då kände jag att det här går inte. Då tog jag det smarta beslutet att gå vidare till Sturehof istället, berättar Pernilla i podden.

Sofia säger att hon gärna dansar, men att just Kristallen är mer som en firmafest där man vill prata med gamla vänner och kollegor i tv-branschen som man inte annars träffar så ofta.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!