Benjamin Ingrosso vann priset som årets tv-personlighet på Kristallen
Benjamin Ingrosso vann priset som årets tv-personlighet på Kristallen. Han firade sedan med stil! - Foto: Pontus Lundahl/TT Bild, Instagram/pernillawahlgren. Bilden är ett montage.

Så firade Benjamin Ingrosso vinsten efter Kristallen-galan

Benjamin Ingrosso vann priset som årets tv-personlighet på galan Kristallen som ägde rum på Cirkus i Stockholm. Efter festligheterna på galan så begav sig Benjamin in till Stureplan.


Under torsdagskvällen gick tv-galan Kristallen av stapeln på Cirkus i Stockholm. På plats var Sveriges samlade kändiselit, och priser delades ut till bland annat tv-serien "Young Royals" och programledare som Fredrik Wikingsson, David Hellenius och Renée Nyberg. Även skådespelarna Bill Skarsgård och Aliette Opheim tog hem priser på galan.

Artisten Benjamin Ingrosso, 24, kammade hem priset som årets tv-personlighet.

– Jag är helt skakig. Jag hade aldrig någonsin kunnat drömma om att jag ska ha en sån här, sa Benjamin Ingrosso till galavärden Peter Settman under galan.

Benjamin Ingrosso vann priset som årets tv-personlighet. Bildkälla: Pontus Lundahl/TT Bild

Benjamin Ingrosso har gjort succé med två säsonger av sitt matprogram "Benjamin's" som sändes på TV4.

Där bjöd han in aktuella gäster som han både lagade mat och sjöng med. Bland gästerna såg vi namn som 1. Cuz, Markus Krunegård, Timbuktu, Bianca Ingrosso, Tina Nordström, Molly Sandén och Carolina Gynning.

Så firade Benjamin Ingrosso vinsten

Att Benjamin var glad gick inte att ta miste på. Och självklart var Benjamins mamma Pernilla Wahlgren, 54, även hon på Kristallen – och hon var stolt som en tupp över Benjamin.

"GRATTIS min älskade Benjamin Ingrosso! Som kammade hem ”ÅRETS TV-PERSONLIGHET på Tv-priset Kristallen. SÅ VÄRD det!!! Din personlighet, charm din humor, spontanitet, musikalitet & värme går rakt genom rutan! Men alltså, Hur många priser kan man ta hem på ett år egentligen…?!", skrev Pernilla på Instagram.

Efter festligheterna på Kristallen så begav sig Pernilla och Benjamin med ett par vänner till innekrogen Sturehof på Stureplan i Stockholm.

Genom åren har stjärnor som Denzel Washington, Mick Jagger, Lady Gaga, Sarah Jessica Parker och Woody Allen alla ätit på den anrika Stockholmskrogen Sturehof. 

Sturehof i Stockholm. Bildkälla: Stella Pictures.

Åt färska signalkräftor på Sturehof

På Instagram har Pernilla delat med sig av storys där gänget hugger in på färska kräftor. Ja, vad kan egentligen vara godare än det just nu under den rådande kräftsäsongen? På Sturehof går en portion färska signalkräftor från Hjälmaren på 950 kronor.

Signalkräftor på Sturehof. Bildkälla: Instagram/pernillwahlgren
Benjamin Ingrosso på Sturehof i Stockholm. Bildkälla: Instagram/pernillawahlgren

På klippet som Pernilla la ut från gängets sena middag så ses Benjamin hugga in på kräftorna, och Pernilla passar även på att zooma in på Benjamins Kristallen-statyett som han ställt på en trappa bredvid deras bord.

Benjamin Ingrosso släpade med sin Kristall på krogen. Bildkälla: Instagram/pernillawahlgren


Flott ska det va!  

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!