Lisa Maria Jönsson
Lisa Maria Jönsson - Foto: Stella Pictures

Lisa Maria Jönsson: Då får hennes dotter träffa sin pappa

Lisa Maria Jönsson är en av våra klarast lysande realitystjärnor, nu har hon lagt dokusåpakarriären på hyllan och skiftat fokus till mammalivet.


Vi har sett henne både som vinnare i "Paradise Hotel" och medverkande i "Ex on The Beach", och nu senast kunde vi se henne sjunga ut i "Idol". Lisa Maria Jönsson, 28, har sannerligen ett gediget tv-register och hon pluggar även till journalist. Men sedan förra året kan hon även titulera sig som mamma. 

I maj 2021 kom hennes dotter Sia och till henne är hon ensamstående mamma. 

Lisa Jönsson om "pappan" som inte är med i bilden

"Pappan" har valt att inte vara närvarande i Lisa och Sias liv. Detta är något Lisa uttalat sig om sedan start och att det är något hon accepterat. Lisa gästade i veckan det senaste avsnittet av "Intimt med Björken" med Martin Björk, som finns att hitta på Youtube. 


– Han som inte vill vara med som pappa, om han vänder på klacken här nu och vill vara med, är du öppen för det då? Frågar Martin, varpå Lisa svarar: 

– Alltså det krävs ju lite, det är ju inte bara så "här har du barnet! varsågod, hej vi ses!". Nej, man får visa lite i så fall. Men absolut, jag vill ju inte missunna min dotter en pappa. 

I avsnittet får vi även veta att Lisa och "pappan" inte haft kontakt sedan tidigt i graviditeten. 

– Vi pratade i graviditetsvecka sju, när jag berättade för honom att jag gravid. Då ville han ju absolut att jag skulle göra abort. Sen har vi inte hörts en enda gång, avslutar hon. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!