Khloé Kardashian har drabbats av en hjärnskada.
Khloé Kardashian har drabbats av en hjärnskada. - Foto: Stella Pictures, Hulu. Bilden är ett montage.

Khloé Kardashian drabbad av hjärnskada: "Ofattbart"

Khloé Kardashian har en turbulent tid bakom sig. Khloé har nu magnetröntgat sin hjärna, och bilderna visar att hennes hjärna har tagit stryk av Tristan Thompsons otrohet.


Khloe Kardashian, 38, har inte haft det lätt den senaste tiden. Hennes relation med ex-pojkvännen Tristan Thompson, 31, var inget annat än en ren soppa från början till slut. 

När Khloé och NBA-stjärnan Tristan träffades år 2016 var han tillsammans med Jordan Craig som också var gravid med hans barn. Trots detta blev Khloé och Tristan ett par, och Jordan födde barnet i december 2016.

Khloé Kardashian. Bildkälla: Stella Pictures.

Tristan var otrogen mot Khloé under graviditeten 

I december 2017 avslöjade Khloé att hon var gravid med Tristans barn. 

"Min största dröm går i uppfyllelse! Vi ska få barn", skrev Khloé till en bild där Tristan höll om hennes bebisbula. 

Den 10 april 2018 avslöjades det att Tristan hade varit notoriskt otrogen mot Khloé Kardashian med flera olika kvinnor. Två dagar senare – den 12 april 2018 – födde Khloé parets dotter True Thompson. 

Tristan Thompsons och Khloé Kardashians relation har varit kantad av skandaler och otrohet. Bildkälla: Stella Pictures.

Tristan Thompson gjorde annan kvinna gravid bakom ryggen på Khloé

Khloé förlät Tristan och paret var ihop i 10 månader innan de gjorde slut. Efter uppbrottet så fortsatte de att ha kontakt gällande dottern True och träffades då och då när det gällde dottern.

I juni 2020 återupptog Khloé och Tristan sitt förhållande, och i november 2021 så använde sig paret av en surrogat för att få ett till barn. 

Vad Khloé inte visste då var att Tristan samtidigt hade gjort en annan kvinna gravid. En månad efter att surrogaten hade inseminerats så avslöjades det nämligen att Maralee Nichols fött Tristans barn den 2 december 2021. Rörigt? Det kan man minst säga...

I augusti 2022 föddes Khloé och Tristans son, vars namn ännu inte är avslöjat.

Khloé Kardashian har en tuff tid bakom sig. Bildkälla: Stella Pictures.

Khloé Kardashian hjärnskadad 

Khloé Kardashian har givetvis mått fruktansvärt efter Tristans upprepade otrohet och det stora svek det innebar att han gjorde en annan kvinna gravid bakom Khloés rygg.

I det senaste avsnittet "The Kardashians" så får Khloé svart på vitt veta exakt hur mycket otroheten har skadat henne – även fysiskt. 

Hjärnläkaren doktor Daniel Amen är något av en kändisdoktor, och nu har han undersökt Khloés hjärna.

Khloé magnetröntgade sin hjärna, och doktor Amen gick sedan igenom resultaten med Khloé. Bilderna visar att Khloés hjärna har tagit skada och utsatts för trauma, skriver TMZ.

Khloé Kardashian magnetröntgar sin hjärna. Bildkälla: Hulu/The Kardashians

Khloé Kardashians ord om Tristans otrohet

– Du oroar dig och du kan ha ångest. Och du har genomgått trauma. Ser du diamanten här. Den betyder emotionellt trauma, berättar läkaren Daniel Amen.

Khloé berättar då att det minst sagt har varit traumatiskt för henne då hon via sociala medier fick reda på Tristans otroheter och att han fick ett barn med en annan kvinna.

Khloé Kardashians hjärna har skadats efter det trauma hon genomgått. Bildkälla: Hulu/The Kardashians

– Det låter ofattbart att det här är något som en människa har gått igenom, berättar Khloé i "The Kardashians", skriver TMZ.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!