Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tristan Thompson otrogen mot gravida Khloe Kardashian

- 11/04/2018, 10:00

Khloe Kardashians pojkvän Tristan Thompson har varit otrogen mot Khloe med flera olika kvinnor – och nu har även en film läckt ut där han har sex med en annan kvinna.

Khloe Kardashian, 33, är höggravid. Hon väntar en dotter tillsammans med sin sambo Tristan Thompson, 27, och Khloe beräknas föda vilken dag som helst. 

Khloe Kardashian och Tristan Thompson.
Khloe Kardashian och Tristan Thompson. Bildkälla: Instagram.

Men stämningen i parets hem i Ohio är förmodligen inte den bästa just nu. Sajten Tmz avslöjade nämligen under natten att Tristan har varit otrogen mot Khloe – med flera olika kvinnor.

Khloe Kardashian och Tristan Thompson i oktober 2017.
Khloe Kardashian och Tristan Thompson i oktober 2017. Samma månad var han otrogen mot Khloe. Bildkälla: Instagram.

En bild från en övervakningskamera visar hur Tristan hånglar med flera olika kvinnor på en bar i Washington i oktober 2017, och vid ett tillfälle så gör han en så kallad "motorbåt" på en av kvinnorna – det vill säga att han lägger sitt huvud mellan hennes bröst.

Tristan var otrogen mot Khloe i oktober förra året.
Tristan Thompson fångas på bild när han hånglar med andra kvinnor. Bilden är tagen i oktober 2017. Bildkälla: TMZ.

Ännu en kvinna, som heter Stephanie, hävdar nu att hon hade sex med Tristan i New York i helgen, där de fångades på bild under söndagen.

På Instagram la Stephanie ut en Story där hon hängde ut Tristan, och hon la även ut en sexfilm på henne och Tristan, skriver Tmz.

Tristan Thompson och Stephanie.
Tristan och Stephanie fångades på bild när de gick in på ett hotell i New York. Bildkälla: The Shade Room/Instagram.

Stephanie la även ut ett sex-sms hon ska ha fått från Tristan som löd:

"Om jag var där skulle jag ta tag i dig medan du försökte gå från mig, sen skulle jag dra dig i håret och kyssa dig, slita av dig dina kläder och lägga dig ner medan jag sög på din f*tta och be om förlåt. Sen skulle jag köra in min långa k*k i dig långsamt och djupt".

Khloe Kardashian har ännu inte kommenterat otrohetsskandalen, men på hennes Instagram kommenterar nu tusentals fans att hon borde lämna Tristan. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Borde Khloe kommer dumpa Tristan?