Bianca Ingrosso avslöjar: De var inte välkomna på premiären av talkshowen "BIANCA"
Bianca Ingrosso avslöjar: De var inte välkomna på premiären av talkshowen "BIANCA" - Foto: Instagram/biancaingrosso och Tim Aro/TT

Bianca avslöjar: De var inte välkomna på premiären: "Absolut inte"

Bianca Ingrosso hade premiär för egna talkshowen "BIANCA" under fredagen där många kända ansikten gästade. Nu avslöjar hon dock att det fanns vissa personer som absolut inte var välkomna på premiärkvällen.


Bianca Ingrosso, 27, hade premiär med den nya talkshowen "BIANCA" igår, fredagen den 14 oktober. I showen kommer influencerdrottningen att intervjua aktuella och intressanta människor från olika branscher, om allt mellan himmel och jord. 

Nu avslöjar hon dock att det finns vissa personer som absolut inte var välkomna att sitta med i publiken när det var dags för premiär. 

De var inte välkomna till premiären av "BIANCA"

Bianca Ingrosso är programledare för talkshowen "BIANCA". Foto: Tim Aro/TT

I en intervju med Instagramkontot biancatalkshow svarar Bianca Ingrosso på fem snabba frågor innan det var dags för den stora premiären. 

"Jag har förberett mig med ett litet glas, jag har preppat. Jag tänker att jag bara ska gå in och leka, det är inte på så stort allvar", säger hon. 

Sedan avslöjar hon något minst sagt oväntat. Inför premiärkvällen var inte alla som ville välkomna i publiken, och det handlade inte om vilka som helst utan inga mindre än Pernilla Wahlgren och Benjamin Ingrosso

"Det finns de som absolut inte får sitta i publiken just ikväll, det är ändå premiär. Det är min mamma och det är Benjamin", säger Bianca och fortsätter: 

"Jag kan inte titta på dem och att de ska sitta och bara "vad gör du?", så de fick inte följa med."

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!