Linn Ahlborg slår tillbaka mot hårda orden
Linn Ahlborg slår tillbaka mot hårda orden - Foto: Instagram/linnahlborg

Linn Ahlborg slår tillbaka mot hårda kritiken: "När har jag påstått..."

Influencersyrket möter ofta kritik i form av att det inte är ett "riktigt" yrke eller ett yrke av någon större vikt. Nu slår Linn Ahlborg tillbaka efter ett uppmärksammat inlägg på Twitter.


En av våra största influencers Linn Ahlborg, 23, lever vad många kan kalla ett riktigt lyxliv. Med ett fint hem, dyra märkesgrejer, tjusiga middagar och mycket resor. Vilket hon finansierar genom sitt yrke - som är att vara influencer. 

En vanlig form av kritik som riktas mot våra influencers är just att det är ett "hittepå-jobb". Nu har ett inlägg på Twitter med samma typ av kritik fått spridning. Men Linn bestämde sig för att bemöta det som stod där. 

Inlägget på Twitter har i skrivande stund över tvåtusen gillamarkeringar, och närmare 150 kommentarer och retweets. 

Linn Ahlborg: "Så mycket orättvisor..." 

Instagram/linnahlborg

Detta var det efter det första inlägget, i skrivande stund har det tillkommit fler allt eftersom båda parter svarar på varandras inlägg. 

Instagram/linnahlborg

Linn Ahlborg skriver att hon inte anser att hennes jobb är viktigare än någon annans, och att hon förstår att det är orättvist hur mycket de kan tjäna jämfört med andra yrken. Vi gissar på att Linn menar yrken så som sjuksystrar, poliser och andra liknade yrken där. 

Linn verkar också öppen för att lyfta diskussionen kring detta, men på ett bättre sätt än under omständigheter som dessa. Linn påpekar också att hennes yrke känns värdefullt och viktigt då hon genom det kan vara en förebild för andra. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!