Felicé Jankell och Thorsten Flinck
Felicé Jankell och Thorsten Flinck - Foto: Stella Pictures

Felicé Jankell om relationen till Thorsten Flinck: "Inte pratat med pappa på..."

Det var inte länge sedan bröllopsklockorna ringde för Felice Jankell och hennes man Nils Tham. Felice är även scenaktuell med "Sviten". Allt pekar på att Felicé lever sitt absolut bästa liv. Men i talkshowen "BIANCA" berättar hon nu om den ansträngda relationen till hennes pappa.


Félice Jankell, 30, lever vad vi många anser är ett riktigt drömliv. Med sin man Nils Tham, har hon sonen Winston, och de bor tillsammans i en stor flott våning mitt i stan. Detta år har hon fyllt 30, fått en tillsynes helt magisk möhippa och kanske lyckades hon och hennes Nils styra decenniets bästa bröllop. 

Inte för att vi vet, då allt var top secret... Men ska man lita på gästerna, så var allt från underhållning till location helt sagolikt. 

Ja, livet verkar ha tett sig helt fantastiskt mot Felice. Mer om Felices möhippa, bröllop och boende kan du läsa om här.

Men i talkshowen BIANCA med Bianca Ingrosso öppnar nu Félice upp sig om uppväxten och relationen till hennes pappa, Thorsten Flinck.

Systrarna Jankell. Foto: Stella Pictures

Félice Jankell kommer från en familj bestående av fyra personer. Det är Félice, hennes mamma Annika Jankell, pappa Thorsten Flinck, och syster Happy Jankell

Under Félices uppväxt var Annika ensamstående mamma till systrarna. Detta då Thorstens missbruk och psykiska ohälsa präglade familjen allt för negativt. Att han var känd och en "rubrikperson" som Félice själv uttrycker det, försvårade relationen än mer. 

– Det har påverkat på det sättet att det har nog gjort mig lite skygg, säger Félice. 

Hon säger även sedan:

– Men då har det blivit väldigt så att, jag blivit överbeskyddande mot min familj. 

Félice talar även om hur systrarnas relation till deras pappa ser ut idag. 

– Pappa har Happy kontakt med, men jag har inte så bra kontakt. Jag har inte pratat med pappa på... Det låter hemskt, men elva år. 

Talkshowen BIANCA hittar du på Discovery+, och det sänds fredagar och lördagar klockan 22 på Kanal 5.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!