Bonde-Ellinor Eke Göransson
Bonde-Ellinor öppnar upp sig om sitt mående. - Foto: Instagram/ellinoreke

Bonde-Ellinor öppnar upp om svåra tiden: "Det suger"

Bonde-Ellinor, eller Ellinor Eke-Göransson som hon faktiskt heter, berättar nu för sina följare om sitt mående. – Jag känner mig liksom överväldigad av mitt eget liv. Förvirrad och allt möjligt på samma gång, berättar Ellinor.


Ellinor Eke-Göransson, 29, har blivit en storfavorit i stugorna. Hennes charm gick rakt igenom rutan i "Bonde söker fru", och det var många som drog efter andan när det visade sig att Ellinor och bonden Filip Nilsson hade funnit varandra efter att programmet spelats in. 

När TV4 besökte Filips gård i Strömsholm, dit Ellinor flyttat in, så verkade paret mer kära än någonsin.

Filip Nilsson och Bonde-Ellinor gjorde slut i maj tidigare i år. Bildkälla: TV4

Men i maj 2022 gjorde Ellinor och Filip slut.

"Jag och Filip är inte längre ett par. Året som gått har varit bland det bästa i hela mitt liv. Samtidigt har det orsakat mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana", skrev Ellinor på Instagram.

Vad gör Bonde-Ellinor idag?

Sedan uppbrottet från Filip har en hel del hänt i Ellinors liv. På Instagram har hon över 43 000 följare, och hon jobbar nu mer bakom kameran. 

Nyligen var hon i Malaysia för att spela in "Robinson", och på Instagram delade Ellinor med sig av lite behind scenes-bilder från inspelningen.

Efter att Ellinor kom tillbaka till Sverige tog hon beslutet att flytta till Stockholm, och hennes första dagar i huvudstaden blev något av en chock. Mer om det kan du läsa här.

Bonde-Ellinor om tuffa tiden: "Det är så många beslut jag ska ta"

Måndagen i Stockholm var mörk, grå, regnig och allmänt trist. Något som fick effekt på Ellinor. I en story på Instagram öppnade hon upp sig om sitt mående.

– God kväll kära ni. Har en så himla dålig dag idag. Inget stort som hänt eller så, är bara omotiverad och taggad på det mesta. Förvirrad över livet och alla beslut som ska tas. Att det är så grått och mörkt gör ju inte saker bättre. Ingen bra start på veckan helt enkelt – vilket såklart är helt normalt!

Efter att ha varit och handlat så tog det tvärstopp för Ellinor.

– Jag fastnade i bilen. Ni vet när man inte orkar ta sig upp och in i huset. Så satt jag här och bara kände att jag har en så fruktansvärt dålig dag. Det är så grått, det är så mörkt, det är så trist. Det är så många beslut jag ska ta. Jag får inget gjort och jag känner mig liksom överväldigad av mitt eget liv. Förvirrad och allt möjligt på samma gång. Jag har bara en jävligt dålig dag idag och det är okej, säger Ellinor. 

Bonde-Ellinor berättar om sitt mående. Bildkälla: Instagram/ellinoreke

Bonde-Ellinor får stöd av följarna 

Ellinor avslutar med att skicka lite pepp till de av hennes följare som också går igenom en dålig dag, och poängterar att de dåliga dagarna bara är en helt vanlig del av livet.

– Både ni och jag kommer nog må bättre redan imorgon. Dessa dagar ska man väl liksom bara ta sig igenom!. Men det suger när man har dom, sa Ellinor.

Ellinor fick sedan mängder av meddelanden från följare som kände igen sig.

"Vill bara understryka att det inte är någon fara med mig såklart! Vill bara visa att jag också har dåliga dagar ibland…", tillade Ellinor

Ellinor delar med sig av meddelanden hon har fått från sina följare. Bildkälla: Instagram/ellinoreke
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!