Onsdag 5 Okt
Stockholm

Bonde-Ellinors Stockholmsflytt började som en mardröm: "Var så arga..."

Ellinor Bonde söker fru
Ellinor har flyttat till Stockholm. Foto: TV4/Instagram

Ellinor Eke Göransson har packat sina väskor och flyttat till Stockholm. Men hon fick sig en smärre chock när hon anlände.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Ellinor Eke Göransson, 29, tog landets Bonde söker fru-tittare med storm när hon 2021 klev in i programmet och fick Filip Nilsson på fall. Men vägen var inte helt spikrak. Filip valde till en början en annan brevskrivare, Lina, som sitt sista val att vara kvar på gården. 

Lina var Filips första val. Bildkälla: TV4

Men några månader senare när Linda Lindorff kom tillbaka till gården, då möttes hon av ett annat ansikte – nämligen Ellinors. 

Ellinor och Filip. Bildkälla: TV4

Men lyckan blev inte långvarig. I maj 2022 gick Filip och Ellinor ut med att även de – gått skilda vägar. 

Efter uppbrottet har Ellinor skrivit på sin Instagram att hon inte kommer att vilja prata om uppbrottet och att hon under sina frågestunder inte vill ha frågor om vad det var som hände. 

Men utanför uppbrott och krossade hjärtan så fortsätter Ellinor att engagera sina följare med annat innehåll. Och hennes 44 000 följare älskar det. 

Bonde-Ellinor flyttar till Stockholm: "Så arga"

Idag är det full rulle för Ellinor som nyligen var iväg och spelade in Robinson, men då bakom kamerorna. Nu är hon tillbaka och valde då att släppa en stor bomb för sina följare: Nämligen att hon nu flyttar till Stockholm. 

Bildkälla: ellinoreke/Instagram

Dock blev Ellinors start i storstaden inte riktigt som hon tänkt sig. Under hennes bilresa insåg hon att hon glömt av tempot och hur människorna kan vara. 

– Jag låter ju verkligen som en riktig bonde nu. Men jag inser hur länge sedan det var jag befann mig i stan. Jag har kört i rusningstrafiken i Stockholm och folk är så stressade och jag blir chockad över hur arga alla är. 

– Men nu ska jag handla och ha väninnor över ikväll. Så det ska i alla fall bli mysigt, skrattade hon. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.