Ellinor Bonde söker fru
Ellinor har flyttat till Stockholm. - Foto: TV4/Instagram

Bonde-Ellinors Stockholmsflytt började som en mardröm: "Var så arga..."

Ellinor Eke Göransson har packat sina väskor och flyttat till Stockholm. Men hon fick sig en smärre chock när hon anlände.


Ellinor Eke Göransson, 29, tog landets Bonde söker fru-tittare med storm när hon 2021 klev in i programmet och fick Filip Nilsson på fall. Men vägen var inte helt spikrak. Filip valde till en början en annan brevskrivare, Lina, som sitt sista val att vara kvar på gården. 

Lina var Filips första val. Bildkälla: TV4

Men några månader senare när Linda Lindorff kom tillbaka till gården, då möttes hon av ett annat ansikte – nämligen Ellinors. 

Ellinor och Filip. Bildkälla: TV4

Men lyckan blev inte långvarig. I maj 2022 gick Filip och Ellinor ut med att även de – gått skilda vägar. 

Efter uppbrottet har Ellinor skrivit på sin Instagram att hon inte kommer att vilja prata om uppbrottet och att hon under sina frågestunder inte vill ha frågor om vad det var som hände. 

Men utanför uppbrott och krossade hjärtan så fortsätter Ellinor att engagera sina följare med annat innehåll. Och hennes 44 000 följare älskar det. 

Bonde-Ellinor flyttar till Stockholm: "Så arga"

Idag är det full rulle för Ellinor som nyligen var iväg och spelade in Robinson, men då bakom kamerorna. Nu är hon tillbaka och valde då att släppa en stor bomb för sina följare: Nämligen att hon nu flyttar till Stockholm. 

Bildkälla: ellinoreke/Instagram

Dock blev Ellinors start i storstaden inte riktigt som hon tänkt sig. Under hennes bilresa insåg hon att hon glömt av tempot och hur människorna kan vara. 

– Jag låter ju verkligen som en riktig bonde nu. Men jag inser hur länge sedan det var jag befann mig i stan. Jag har kört i rusningstrafiken i Stockholm och folk är så stressade och jag blir chockad över hur arga alla är. 

– Men nu ska jag handla och ha väninnor över ikväll. Så det ska i alla fall bli mysigt, skrattade hon. 

Senaste nytt

Det gjorde Lucas när han tvingades lämna Sveriges mästerkock 2024

Därför stoppas Mästarnas mästare 2024 i helgen

Mästarnas mästare 2024 är i full gång på SVT och det har bjudits på en hel rad rafflande tävlingar hittills. Men på söndag blir det inget program.

Tommy Myllymäki saknades i Sveriges mästerkock – det hade hänt

Det var under onsdagen avsnitt av Sveriges mästerkock som tittarna undrade var Tommy Myllymäki höll hus. Nu har kanalen svarat vad som hade hänt.

Det jobbar Filippa Toremos pojkvän Kit Gabriel med – egentligen

1 timme sedan
I SVT Edits dokumentär Gravid utan att veta fick tittarna följa Filippa Toremos gravidresa. Nu får vi även bekanta oss med "baby daddyn" Kit Gabriel, som ger sin version av det hela i SVT:s uppföljning Pappa utan att veta.

Konstråd straffar inte politisk konst

1 timme sedan
Brittiska konståret – Arts Council England – som beviljar statligt kulturstöd, kommer inte att straffa organisationer som jobbar med konstnärer eller artister som gör politiska ställningstaganden. Det står klart i de nya riktlinjer som rådet publicerat, skriver The Guardian.

VLT drar in tjänsten som kulturredaktör

2 timmar sedan
VLT är den senaste i raden av svenska tidningar som drar in tjänsten som kulturredaktör, skriver Journalisten. Fram tills nu har tidningen haft en separat kulturredaktör och en nöjesredaktör – nu slås de två tjänsterna ihop till en.