Kodjo Akolor om framtiden
Kodjo Akolor om framtiden - Foto: Stella Pictures

Kodjo Akolor slutar på Morgonpasset – detta ska han göra nu

Kodjo Akolor medverkade i Anis Don Deminas och Behrouz ”Berra” Badrehs talkshow "Då är vi igång", där han pratar om framtiden.


I senaste avsnittet av "Då är vi igång" med Anis Don Demina och Behrouz ”Berra” Badreh gästar Kodjo Akolor. Nu när det börjar närma sig Kodjos sista dagar i radion har han börjat prata om vad som eventuellt komma skall. 

Kodjo kommer inte förnya kontraktet för radioprogrammet 2023 

Kodjo gick i början av året ut med att han ska lämna Morgonpasset i P3. Den populära morgonshowen som han har lett sedan 2009. 

Detta ska Kodjo Akolor göra nu

Så vad ska denna folkkära filur göra nu? Har Kodjo lyckats lista ut vad han ska göra?


När Anis frågar honom så svarar han: 

– Jag har ingen plan alls. Jag var trött på att känna "jag har gjort det här nu". 

Kodjo säger att han har gjort allt man kan göra på P3, han har "nått taket". Nu är han redo för att bryta ny mark. Han fortsätter: 

– Jag vill skådespela mer, producera, skriva, regissera, vinna priser, fan vet jag... I de bästa av världar så skulle jag starta ett produktionsbolag, och sitta och du vet, skapa content som jag själv vill se. Som är, gud vad pretentiöst det låter... Men skapa content som är mer än bara vita ansikten. Det är liksom något jag tycker är jävligt viktigt, och något som man inte ser så mycket, 2022 i Sverige. 

Ja, vad det än blir önskar vi på Nyheter24 Kodjo ett stort lycka till!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!