Sofia Wistam och Benjamin Ingrosso
Sofia Wistam råkar avslöja en grej om Benjamin Ingrosso... - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Sofia Wistam råkar avslöja Benjamin Ingrossos ligg: "Äldre..."

I podden "Wahlgren & Wistam" råkar Sofia Wistam nu berätta om vad som hände när Benjamin Ingrosso gick hem med en lite äldre kvinna...


Sofia Wistam, 56, och Pernilla Wahlgren, 55, driver podden "Wahlgren & Wistam" tillsammans. Den färgstarka kompisduon har nu spelat in över 400 avsnitt, och det är inte konstigt att förstå hur de genom åren har lockat en miljonpublik. 

Sofia och Pernilla snålar nämligen inte på intima anekdoter, smaskiga skvaller och personliga betraktelser.

I det senaste avsnittet så avslöjar bland annat Pernilla att hon alltid har dragits till yngre killar – och hon drar sig till minnes något som hände när hon låg i sängen med en betydligt yngre kille. Mer om det kan du läsa här.

Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam är bästa vänner och driver podden "Wahlgren & Wistam" tillsammans. Bildkälla: Stella Pictures.

Avslöjandet om Benjamin Ingrosso: "Gick hem med äldre..."

Sofia Wistam och Pernilla diskuterar det här med åldersskillnader i relationer, och Sofia råkar då avslöja något om Pernillas son Benjamin Ingrosso, 25...

Benjamin Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.

– Vi pratar ju om när Benjamin höll tal och han berättade om en incident när han hade gått hem med en äldre tjej och ringt till dig och du fick panik…Eller pratade vi om det? Det kanske vi inte pratade om, säger Sofia Wistam i podden.

– Det var ett väldigt roligt tal, svarar Pernilla kort.

Sofia verkar tycka att Benjamins kvinnosmak är uppfriskande.

– Just att han är så här ”whatever”. Men någonstans – nu är ju vi bägge i relationer – men någonstans – så är det härligt att ålder inte spelar någon roll. Är man sugen på någon person eller attraherad av någon person, skit samma vem som är äldst eller yngst, säger Sofia Wistam i "Wahlgren & Wistam".

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!