Benjamin Ingrosso och Pernilla Wahlgren i London
Benjamin Ingrosso och Pernilla Wahlgren har en hetsig diskussion i London - Foto: Jonas Ekströmer/TT och Stella Pictures/Robert Eklund

Benjamin Ingrossos sexavslöjande chockar Pernilla Wahlgren: "Två gånger..."

Under en resa till London diskuterar Pernilla Wahlgren och Benjamin Ingrosso om livet. Under samtalet dyker det upp smaskiga detaljer som chockar Pernilla...


Familjen Wahlgren är och har varit en familj som syns i Sverige och på olika sätt underhåller landets medborgare. De olika familjemedlemmarna bjuder ständigt på sig själva genom de olika sociala kanalerna och främst i Pernilla Wahlgrens, 55, program, "Wahlgrens Värld"

Pernillas son Benjamin Ingrosso, 25 är idag en av Sveriges mest framgångsrika artister och är en stor del av svensk underhållning. Han har bidragit med flera album med egenskrivna låtar och det senaste hette "Playlist" och släpptes 2022. Dessutom har han haft ett eget tv-program på TV4, "Benjamins", där han, med inbjudna gäster, lagade mat och spelade musik. Tidigare i veckan annonserade Benjamin dessutom att han i sommar ska ut på turnén "Allt det vackra" i Sverige.

Benjamin Ingrosso och Pernilla Wahlgren i hetsig diskussion i Wahlgrens Värld

Under det kommande avsnittet av "Wahlgrens Värld" besöker Benjamin och Pernilla London, England. Mamma och son ska tillsammans äta god mat och uppleva stadens magi. Under ett samtal under lunchen hamnar de i en hetsig diskussion.

Pernilla berättar om att hon var nära på att bli internationell popstjärna men att hon blev gravid och inte ville fortsätta den vägen. Benjamin påpekar då att om hon hade fortsatt sin internationella karriär så hade inte de barnen som hon har idag funnits . Pernilla förstår inte vad Benjamin menar och ifrågasätter honom.

– Om jag hade blivit internationell popstjärna hade jag fått andra sorts barn då, utbrister Pernilla frågande.

Benjamin förklarar att det handlar om ögonblick och om Pernilla och Emilio Ingrosso, 57, hade haft samlag en sekund senare så hade det varit en annan spermie, vilket hade resulterat i ett annat barn.

– Varje  val vi gör så ändras ju våra liv. Om vi sitter kvar här nu hela dagens så kommer ju vår framtid se annorlunda ut. Det här är vetenskap, det här är logiskt, säger Benjamin bestämt.

Benjamin chockar Pernilla med sexdetaljen

Diskussionen fortsätter och Pernilla förstår fortfarande inte vad Benjamin menar och återigen får Benjamin förklara sin poäng.

– Jag tror till och med på att om ni hade legat, han drog på toa istället för att få utlösning och sen får det, så hade det inte varit jag.

Pernilla och Benjamin i en het diskussion. Bildkälla: Discovery+

Pernilla blir förvirrad och ifrågasätter Benjamins påstående och berättar att det inte är fysiskt möjligt. Hon förklarar att om Emilio får utlösning på toaletten så hade Pernilla inte blivit gravid. Benjamin förklarar ytterligare en gång vad han menar.

– Jo, han hade ju kunnat komma en till gång. Man kan ju komma två gånger under ett sex, eller flera gånger, säger han.

Pernilla börjar skrattar över nyheten och förklarar att en kille inte kan få utlösning flera gånger under ett samlag vilket Benjamin reagerar på.

– Va!? Det här var det sjukaste jag har hört, utbrister han. 

Benjamin i chock över samtalet. Bildkälla: Discovery+


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!