Gunilla Persson
Familjen Perssons olycka fortsätter... - Foto: Stella Pictures

Gunilla Perssons mamma på intensiven: "Jädra vårdgivare"

Starten på året för familjen Persson har inte varit en dans på rosor med både, olyckor och sjukhusbesök. Nu har Gunilla Perssons mamma råkat ut för det otänkbara...


Stjärnan i Svenska Hollywoodfruar, Gunilla Persson, 64, har under senaste månaderna haft en tuff tid med olyckor. I slutet på januari ramlade Gunilla ner för trappan och skadade sig rejält. Hon stukade foten och bröt några revben. Men olyckan var inte slut där... 

För cirka en vecka sedan berättade hon för sina följare om att hon var med om ett dramatiskt sjukhusbesök. Gunilla och hennes dotter Erika Persson, 20, blev sjuka i covid och fick åka till sjukhuset på grund av deras besvär. 

Här kan du läsa om Gunilla och Erikas besök på sjukhuset.

Iris Persson blev smittad av vårdgivaren

Tyvärr var det inte slutet på olycka för familjen Persson. Iris Persson, Gunillas mamma, har fått covid och har behövt åka in till akuten. 

I Gunillas Instagraminlägg berättar hon att familjen först trodde att Iris hade fått ett slaganfall då hon visade tecken på att hon hade fått en stroke, men det var tydligen covid. Gunilla förtydligar att hon och Erika inte var anledningen till att Iris blev sjuk utan att det var en annan person.

"Men så kom det en jädra vårdgivare igen, alltid är det dessa som orsakar oss så mycket ont och människan hade förkylningssymptom och jag tvingade henne till att göra en test och så var den positivt!!”

Iris är nu på intensivvården UCLA Hospital i Santa Monica och får hjälp. Gunilla berättar att Iris är någorlunda stabil nu och att blodtrycket är bättre efter att hon fått mediciner. 

"Jag känner mig trygg här uppe på intensiven där alla medel finns att rädda ett dyrbart människoliv."

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!