Selena Gomez
Selena Gomez möts nu av hat efter de nya bilderna. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Selena Gomez möter hatstorm efter nya bilderna: "Borde sitta fängslad"

Selena Gomez tog en liten paus från sociala medier. Men hennes comeback blev långt ifrån så firad som hon kanske hoppats på. Selena möter nu en hatstorm efter sina nya bilder.


Det är bara mars och redan nu har kanske årets största kändisbråk ägt rum. Vi pratar givetvis om dramat mellan Selena Gomez, Kylie Jenner och Hailey Bieber. Det hela började med att Selena Gomez la ut en TikTok där hon visade sina ögonbryn.

"Av misstag så laminerade jag mina ögonbryn för mycket", skrev Selena till klippet och syftade då på en skönhetsbehandling som kallas för brynlaminering, där ögonbrynen penslas med en vätska som slätar ut håren. 

Som en omvänd permanent för ögonbrynen, helt enkelt. Detta ger en "polerad" look, något som skönhetsmagasinet Allure har rapporterat om.

Selena Gomez bjussade på en TikTok där hon visade att hon råkat laminera sina ögonbryn för mycket. Det kom att bli startskottet för ett infekterat Hollywood-bråk. Bildkälla: TikTok

Kylie Jenner och Hailey Bieber hånade Selena Gomez

Tre timmar efter att Selena lagt ut klippet så la Kylie Jenner ut en skärmdump som var tagen under ett FaceTime-samtal mellan Kylie och hennes vän Hailey Bieber. Få kan ha missat att Hailey Bieber idag är gift med Selena Gomez ex-pojkvän Justin Bieber.

Skärmdumpen som Kylie la ut visade hur hon zoomade in på hennes och Haileys ögonbryn.

I samma veva la Kylie ut en bild där även hon hade laminerade ögonbryn och skrev "Var det här ett misstag???".

Kylie Jenner la ut den här bilden bara timmar efter Selena Gomez klipp på sina misslyckade ögonbryn. Bildkälla: Instagram/kyliejenner

Selenas fans rasade genast mot Kylie och Hailey Biebers hån mot Selena, men både Hailey och Kylie förnekade att det handlade om Selena Gomez. 

Kylie Jenner och Hailey Bieber la ut klipp på sina "perfekta" ögonbryn kort efter att Selena Gomez visat sin skönhetstabbe. Bildkälla: Instagram/kyliejenner

I samma veva började en video där Hailey Bieber uppges ha hånat Selena Gomez kropp och vikt också spridas på nytt. 

Samtidigt som Selena sa att det inte var något drama mellan tjejerna så började hon likea kommentarer som kallade Hailey och Kylie för "mean girls" och mobbare, något som Buzzfeed då skrev om. 

Selena skrev även "jag älskar dig" till den person som kallade Hailey och Kylie för mobbare.

Hailey Bieber hånade Taylor Swift

Ännu en video där Hailey Bieber var taskig började spridas. Där stoppade Hailey fingrarna i halsen och gjorde kräkljud när hon hörde Taylor Swifts namn. Taylor är som bekant Selenas bästa vän, och Selena såg rött när hon såg klippet på Hailey.

"Ledsen, min bästa vän fortsätter att vara en av de bästa i branschen", kommenterade då Selena.

Efter bråket valde Selena att ta en paus från sociala medier. 

"Jag kommer att ta en liten paus från sociala medier. Det här är lite fånigt, och jag är 30. Jag är för gammal för det här", sa Selena live på TikTok, uppgav Page Six då.

Hailey Bieber har anklagats för att håna både Selena Gomez och Taylor Swift. Bildkälla: Stella Pictures.

Selena Gomez comeback på Instagram

Efter Kylie och Haileys hån mot Selena så har de bägge förlorat miljontals följare, något som Independent då skrev om.

Nu tycks bråket kring Selena, Hailey och Kylie ha lagt sig en aning – och på Instagram har Selena nu gjort comeback på sociala medier. På Instagram la hon ut en serie mysiga bilder från en fisketur med sin lillasyster Gracie och sin styvpappa Brian Teefey.

Selena Gomez la ut en serie bilder från sin fisketur. Bildkälla: Stella Pictures.

I kommentarsfältet hyllas Selena för de jordnära bilderna, och många följare kommentarer även en del fräcka skämt om Hailey Bieber.

"Det är bara en tidsfråga innan Hailey är ute och fiskar" och "Hailey planerar nog sina fisketur redan nu" var några reaktioner.

Men i skrivande stund fylls Selenas kommentarsfält av följare och tusentals djurvänner som hittat dit, som menar att Selena ägnar sig åt djurplågeri då hon poserar med den döda fisken.

"Sluta döda djur", "Trevligt, djurplågeri" och "Om det vore hundar skulle du sitta i fängelse" var några starka reaktioner på bilderna

Selena Gomez kommentarsfält fylldes av arga reaktioner. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält
Följarna rasade i Selena Gomez kommentarsfält. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!