Laila Bagge och Alexander Bard
Nu berättar Laila Bagge vad hon tycker om att Alexander Bard gästar hennes sons podd. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Laila Bagges nya besked om Alexander Bard: "Väldigt intressant"

Laila Bagges son Liam Pitts är aktuell med sin podd Pittcast, och andra gästen är Alexander Bard. Nu berättar Laila vad hon tycker om det hela.


I flera år satt Anders Bagge, 55, Laila Bagge, 50, och Alexander Bard, 62, i "Idol"-juryn tillsammans. Anders och Laila satt i juryn från 2008, och Bard anslöt till gänget år 2011.

Men år 2015 var det tack och hej för den juryn, och de senaste åren har juryn utgjorts av Kishti Tomita, Katia Mosally, Anders Bagge och Alexander Kronlund.

I många utgjordes "Idol"-juryn av Anders Bagge, Laila Bagge och Alexander Bard. Bildkälla: Stella Pictures.

Alexander Bard kallade Bianca Ingrosso för "hora"

Efter "Idol" såg vi Alexander Bard som en av jurymedlemmarna i TV4:s "Talang". Men år 2020 fick Bard kicken från "Talang"-juryn. Detta då han kallat sin jurykollega Bianca Ingrosso för "hora".

Upprinnelsen till Bards attack mot Bianca var en tweet han skrev om black lives matter-rörelsen. Han skrev bland annat att svarta personer borde börja plugga, ta sig ur fängelset och inte leva på bidrag.

Alexander Bard och Bianca Ingrosso satt i juryn för "Talang" tillsammans. Men efter att Bianca reagerat med bestörtning på en tweet som Bard skrivit så kallade han henne för "hora". Det resulterade i att Bard fick sparken från "Talang". Bildkälla: Stella Pictures.

"Jag älskar Talang men nej jag kommer ej sitta i juryn ifall han är med och det vet TV4 om", skrev Bianca då i en story på Instagram.

Bard kontrade då med att skriva:

"Kom igen, Bianca är uppenbart en hora. Allt hon alltid har gjort är för pengar. Vilket är okej med gamla farbror Alex, eftersom han också har horat när han var ung och behövde pengarna".

Pernilla Wahlgren stöttade Bianca efter Bards attack

Efter påtryckningar från produktionsbolaget Freemantle, som ligger bakom "Talang", så fick Bard sparken från TV4 och programmet.

Biancas mamma Pernilla Wahlgren reagerade starkt på Bards ord.

"Bianca Ingrosso. Min kloka, starka, modiga, älskade dotter. TA.INGEN.SKIT", skrev Pernilla på Instagram då.

Till Nyheter24 sa Bard då att "Talang" ändå var en förlustaffär för honom.

– Jag hade ändå tänkt att lämna "Talang". Jag kan bli mer politiskt engagerad nu. Vissa saker kan du inte göra om du sitter i ett program som "Talang". Jag gillar både muslimer, kommunister, fascister och nationalister. Jag ligger med allt och alla, så jag kan lika prata med allt och alla, sa Bard då.

Alexander Bard gästar Liam Pitts podd

De senaste dagarna har Pernilla Wahlgrens tidigare svägerska Laila Bagge gjort reklam för sin son Liam Pitts nya podd Pittcast. 

Första gästen var Markoolio, och den andra gästen var ingen mindre än just Alexander Bard.

Laila Bagge med sin tidigare svägerska Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures.
Laila Bagge, Pernilla Wahlgren och Niclas Wahlgren ute på galej. Laila och Niclas var gifta, men skilde sig år 2014. Tillsammans fick de sonen Kit. Bildkälla: Stella Pictures.

I sin blogg berättade Laila nyligen mer om Liams nya satsning.

"Han har jobbat väldigt hårt sista tiden med en grej han och hans vänner kom på att de ville göra tillsammans. Det är Liam och hans två vänner Hampus och Charlie som tillsammans skapat en podd. De har bjudit in massa olika gäster som han och hans vänner är nyfikna på", skrev Laila bland annat.

Laila Bagge och sonen Liam Pitts. Bildkälla: Stella Pictures.

Nu när det andra avsnittet med Alexander Bard är ute så skrev Laila mer om det i sin blogg.

"Idag kom ett nytt avsnitt ut och då med Alexander Bard. Väldigt intressant samtal tycker jag", skriver Laila Bagge.

I avsnittet säger Liam Pitts bland annat att Alexander Bard är kontroversiell men att han nog är missförstådd.

Vad Pernilla tycker om att Laila gör reklam för podden som Bard gästar, ja de återstår helt enkelt att se.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!