Matthew Perry och Keanu Reeves
Matthew Perry går till attack mot Keanu Reeves i sin bok. - Foto: Stella Pictures, Joerg Carstensen/dpa via AP/TT Bild. Bilden är ett montage.

Det skrev Matthew Perry om Keanu Reeves i sin bok: "Det var elakt..."

Matthew Perry är aktuell med sin självbiografi "Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing" där han riktar en känga mot Keanu Reeves. Nu ber Matthew Perry om ursäkt och stryker orden om Reeves.


Matthew Perry har släppt boken "Friends, Lovers and the Big Terrible Thing"

Hösten 2022 släppte Vänner-stjärnan Matthew Perry, 53, sin självbiografi "Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing". I boken skriver Perry om sitt liv och missbruk. 

Perry började dricka öl och vin vid 14-års åldern. Sen började han dricka vodka och tog smärtstillande och lugnande tabletter. Enligt New York Times så drog Perry sin gräns vid heroin, något som han själv menar räddade hans liv.

Matthew Perry. Bildkälla: Stella Pictures.

Matthew Perry ber om ursäkt för orden om Keanu Reeves

I sin självbiografi riktade Matthew Perry en brutal känga mot skådespelarstjärnan Keanu Reeves – något som han nu ångrar. I de kommande upplagorna av boken så kommer Perrys elaka ord om Reeves vara strukna.

– Jag sa en dum sak. Det var en elak sak att göra. Jag har tagit bort hans namn eftersom vi bor på samma gata. Jag har bett om ursäkt offentligt till honom. I alla framtida versioner av boken så kommer hans namn inte vara med, säger Matthew Perry, skriver Los Angeles Times.

Matthew Perry säger att han ännu inte har bett om ursäkt personligen till Reeves, men att han planerar att göra det.

Keanu Reeves. Bildkälla: Jordan Strauss/Invision/AP/TT Bild

Det skrev Matthew Perry om Keanu Reeves

Matthew Perrys ord om Keanu Reeves i självbiografin var något som chockade omvärlden. Amerikanska Page Six var först med att rapportera om vad det var Perry skrev om Reeves.

I ett kapitel där Perry pratade om sitt drogberoende så kom han även in på kändisar som har dött alldeles för unga, och Perry använder då skådespelaren River Phoenix som exempel. 

Kiefer Sutherland och River Phoenix på en fest 1986. Bildkälla: Stella Pictures.

"River Phoenix var en vacker man från insidan och ut. Han var för vacker för den här världen, visade det sig. Det verkar alltid som att det är de riktigt talangfulla killarna som dör. Varför är det så att originella tänkare som River Phoenix och Heath Ledger dör, men Keanu Reeves är fortfarande kvar bland oss?", stod det att läsa.

Både Matthew Perry och Keanu Reeves var nära vänner med River Phoenix, som 23 år gammal dog av en drogöverdos 1993.

Enligt en källa till US Magazine så blev Keanu Reeves chockad av Matthew Perrys ord om honom.

– Han tyckte att det var oväntat och konstigt, säger en källa till US Magazine.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!