Kevin Costner och Christine Baumgartner
Kevin Costner och Christine Baumgartner skiljer sig efter 18 år tillsammans. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Därför skiljer sig Kevin Costner och Christine Baumgartner: "Stor sorg"

Christine Baumgartner har nu ansökt om skilsmässa från Kevin Costner, efter att ha varit gifta i 18 år. Nu berättar Kevin Costner mer om anledningen bakom skilsmässan.


Kevin Costner och Christine Baumgartner skiljer sig

Hollywoodstjärnan Kevin Costner, 68, och hans fru Christine Baumgartner, 49, skiljer sig nu efter att ha varit gifta i 18 år. 

Christine Baumgartner och Kevin Costner har varit gifta i 18 år. Bildkälla: Stella Pictures.

Det var i måndags som Christine ansökte om skilsmässa, och det hela tycks komma som en chock för Kevin Costner, som enligt sin representant "är i stor sorg".

Christine Baumgartner och Kevin Costner. Bildkälla: Stella Pictures.

Christine, som är designer, gick inte in på detaljer kring varför hon ville avsluta sitt äktenskap. Hon hänvisade bara till att de helt enkelt inte kan komma överens. 

Kevin Costners ord om skilsmässan

– Det är med stor sorg som omständigheter utom hans kontroll har inträffat, som nu har resulterat i att herr Costner måste delta i upplösandet av äktenskapet, sa Kevin Costners representant till TMZ.

Christine Baumgartner och Kevin Costner har tre barn tillsammans. Bildkälla: Stella Pictures.

Under sina många år tillsammans så fick Kevin Costner och Christine Baumgartner tre barn tillsammans. Kevin och Christine har nu ansökt om delad vårdnad.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!