Alice Stenlöf uppmärksammar relationen till flickvännen
Alice Stenlöf uppmärksammar relationen till flickvännen. - Foto: alicestenlof/Instagram och STELLA Pictures/Jari Kantola

Alice Stenlöf ryter ifrån om flickvännen: “Börjar bli äckligt"

Alice Stenlöf avslöjade under förra veckans poddavsnitt att hennes nya kärlek är en tjej, vilket fick mycket uppmärksamhet. Nu ryter influencern ifrån.


Influencern Alice Stenlöf, 26, har sedan hon startade sin nya podcast med bästa kompisen Klara Elvgren, öppnat upp sig rejält för sina poddlyssnare. Under förra veckans avsnitt berättade nämligen Alice om sin nya relation och om att hon är nykär.

Under poddavsnittet berättade Alice om kärleken och avslöjade att den nya relationen är med en tjej. Hon berättade att situationen gjorde henne förvirrad på grund av att hon tidigare bara varit med killar. 

– Det är en person som jag har vetat om ett tag, så jag har vetat vem den här personen är, men inte tänkt mer på det. Och det är en tjej, det är ju det det är, sa Alice.

Vidare förklarade hon hur relationen startade efter en utekväll i Göteborg och att Alice och flickvännen har träffats sedan dess.

Alice Stenlöf berättar om svårigheterna med flickvännen

Under senaste avsnittet delade Alice med sig ytterligare information om den nya relationen. 

– Jag är så nykär, nej man alltså det börjar bli äckligt Klara. Det är lite såhär att man ser sig själv utifrån när man är mitt uppe i det och bara "vafan håller jag på med", sa Alice i podden.

– Jag såg din story som du lade upp på din "nära vänner" så filmade du henne och skrev "kär", skrattade Klara.

Alice fortsatte att berätta i podcasten om kärleksbubblan hon är i och upplevelsen av att vara i den nyförälskade fasen i relationen. 

Men trots att Alice är uppe i det blå med sin nya kärlek har influencern märkt av att vissa personer har ett behov av att kommentera relationen och Alices partners förflutna. Detta är något som Alice uppmärksammade i podcasten.

– Av någon anledning attraherar jag människor som är så bekväma med att berätta vad personer jag dejtar har gjort innan. 

– Jag blev knäpp under min förra relation för att folk kom fram till mig och bara "din kille skrev med min kompis för ett år sedan", sa Alice och fortsatte med fler exempel från hennes förra relation. 

Alice Stenlöf ryter ifrån om hur människor blandar sig i hennes relation. Bildkälla: Pontus Lundahl/TT

Vidare förklarade Alice att det även har skett under hennes nuvarande relation, vilket har satt igång osäkerheter kring svartsjuka.

– Jag vill sjunka genom jorden. Jag vill inte veta vem personen jag är kär i har dejtat innan. 

– Varför skulle jag vilja skvallra om min persons förflutna?

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!