Alice Stenlöf
Alice Stenlöf dejtar en tjej, något hon avslöjar i sin podd Vad fan hände? - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Alice Stenlöf dejtar en tjej: "Det är så underbart och läskigt"

Alice Stenlöf är kär. I podden "Vad fan hände?" så avslöjar nu Alice att hon har träffat någon, och att det är en tjej. – Det är så underbart och läskigt och sjukt, säger Alice Stenlöf.


Influencerprofilen och entreprenören Alice Stenlöf, 26, har fullt upp. Hon har lanserat sitt klädmärke ADSG som går som tåget, på Youtube följs hon av 181 000 prenumeranter, och på Instagram har hon nästan en halv miljon följare.

Utöver det så har Alice nyligen lanserat podden "Vad fan hände?" tillsammans med bästa vännen Klara Elvgren. Klara är höggravid och Alice har levt singelliv. Fram tills nu.

I ett tidigare avsnitt av podden så berättade Alice att hon träffat någon, och att det i sängen hade skett en mindre olycka – hon hade nämligen pruttat i sängen. 

– Jag var ju inte själv.... jag låg ju bredvid någon och ja. Min puls gick upp och jag fick panik. Det är kanske ingenting du vill göra när du träffar en person så där i början, berättade Alice. 

Klara frågade då om Alice kunde gå in på fler detaljer om vem den här personen är, och om Alice är förälskad. 

– Jag vet inte om jag vågar att gå in på detaljer Klara. Inte när det är så färskt, svarade Alice då. 

– Men ok.... vi kan ju säga så här: Det är ju inte vem som helst du träffat... om man.... säger så, kontrade då Klara. 

– Nej det.... är det ju inte, var Alice svar då.

Alice Stenlöf dejtar en tjej: "Vi är väldigt kärleksfulla" 

I det senaste avsnittet av podden "Vad fan hände" så väljer Alice Stenlöf nu att berätta mer om sin nya kärlek. Hon har tidigare varit tillsammans med hockeyspelaren Philip Wong och rapparen Jireel. 

Alice Stenlöf och Philip Wong var tidigare ett par. Bildkälla: Instaram/alicestenlof
Efter relationen med Philip Wong var Alice tillsammans med rapparen Jireel. Bildkälla: Instagram/alicestenlof

– Jag har velat hålla det här ganska privat, men jag har också valt att vara öppen i den här podden. Så jag kanske ska dra lite backstory vem det här är och hur vi träffades, inleder Alice Stenlöf.

Klara berättar att det är konstigt att det inte nått ut till folk i stan ännu då Alice och hennes nya kärlek är väldigt oblyga och "touchy touchy".

– Ja, vi är väldigt kärleksfulla, säger Alice. 

– Det är en person som jag har vetat om ett tag, så jag har vetat vem den här personen är, men inte tänkt mer på det. Och det är en tjej, det är ju det det är, säger Alice.

Klara berättar att det har spekulerats om att det skulle vara en kille.

– Med den här podden kommer det också att folk snokar, folk har ringt mig och försökt gräva i det, för att skriva artiklar om det. Jag är så känd, säger Alice skämtsamt och fortsätter: 

– Men det är ju då...Det är den första tjejen jag har varit attraherad av på det sättet, säger Alice. 

Alice Stenlöf. Bildkälla: Stella Pictures.

Alice Stenlöf om sin nya flickvän: "Hon är så cool"

Hon berättar att hon varken varit särskilt nyfiken eller utforskat tjejer tidigare. 

– Men den här tjejen. Jag kunde inte sluta tänka på henne. Jag har träffat henne ute och tänkt "fett snygg", säger Alice. 

Sedan har hon inte tänkt mer på det, då hon inte tänkt att hon dejtar tjejer. Men startskottet för att relationen fördjupades skedde under en festkväll i Göteborg, där de bägge var och festade på nattklubben Lounge(s).  

– Jag ville bara dansa runt henne. Hon är så cool du vet, berättar Alice. 

Hon förklarar att det i början kändes lite läskigt, men att hon sedan insåg att hon verkligen ville kyssa henne.

– Sen den kvällen på Lounge så har vi suttit ihop. Vi har inte slutat hänga med varandra. Vi har umgåtts och lärt känna varandra. Jag har verkligen insett att jag tycker så mycket om henne. Och det är så underbart och läskigt och sjukt, säger Alice Stenlöf. 

Stort grattis till kärleken säger vi! 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!