Under en p!nk-konsert i London blev någonting väldigt udda uppkastat på scen.
Under en p!nk-konsert i London blev någonting väldigt udda uppkastat på scen. - Foto: James Manning/AP/TT

Fan kastar upp sin döda mamma på P!nk – pausade showen

Att fans kastar upp föremål på scenen under konserter är inget ovanligt. Ofta är det blommor eller annat i syfte att hylla artisten. När artisten P!nk nyligen uppträdde i London var det något långt mer morbidare som kastades upp.


Artisten P!nk, 43, har en lång karriär bakom sig och är känd för sin rockiga pop-musik och har genom åren haft många hits på amerikanska Billboard-topplistan. Några av artistens största hittar är "There you go" från år 2000, "Get the Party started", och "Family Portrait" från albumet "Missundaztood" som såldes i över 12 miljoner exemplar år 2001.

Påse med främmande pulver

Konserten på BST Hyde park-festivalen i London, skulle dock ta en makaber vändning, skriver Sky News. Konserten gick till att börja med utan större avvikelser. Fans kastade upp vanliga saker på scenen, i syfte att hylla artisten. Dock fick allting en morbid vändning när det var dags för artisten att framföra sin hitlåt "Just like a pill". Det var då som ett ovanligt föremål från publiken plötsligt landade på scen. 

Artisten plockar tvekande upp en påse som landar på scenen och slutar sjunga för att sedan fråga beundraren i publiken "är det här din mamma?" för att sedan säga "Jag vet inte riktigt hur jag känner kring det här", för att sedan lägga tillbaka påsen. Efter det korta uppehållet fortsatte artisten, som att inget hänt, sjunga sin låt.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!