Kim Kardashian och Odell Beckham Jr
Kim Kardashian dejtar nu Odell Beckham Jr. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Kim Kardashian dejtar 12 år yngre sportstjärnan Odell Beckham Jr

Ett år har gått sedan Kim Kardashian och Pete Davidson gjorde slut. Nu har Kim en ny kärlek i sitt liv – enligt Deuxmoi så dejtar Kim nu den amerikanska sportstjärnan Odell Beckham Jr.


Efter den uppmärksammade skilsmässan från Kanye West så har Kim Kardashian, 42, varit ute på dejtingmarknaden. 

I nio månader var Kim tillsammans med Pete Davidson innan de i augusti 2022 gjorde slut. Under sin tid ihop hann de bland annat med en del härliga semestrar och de gick både på Met-galan och vita husets årliga middag ihop. Utöver det så tatuerade Pete in en kärlekstatuering till Kim. "Min flickvän är advokat", stod det att läsa på hans skuldra.

Pete Davidson och Kim Kardashian var ett par i nio månader. Bildkälla: Stella Pictures

Efter uppbrottet från Pete så har Kim fokuserat på sin karriär med både det hyllade klädmärket Skims och såklart med sin realityserie The Kardashians. Utöver det så har Kim fullt upp med sina barn North, Saint, Psalm och Chicago som hon har tillsammans med Kanye.

Kim Kardashians nya flört avslöjad av Deuxmoi

Instagramkontot Deuxmoi har över en miljon följare, och de får dagligen in skvaller och tips som ofta har visat sig stämma. Bland annat var de först med att rapportera om när Leonardo DiCaprio dejtade Gigi Hadid. De var även först med nyheten om att Phoebe Dynevor och Pete Davidson dejtade, och det var dom som avslöjade att Timothee Chalamet och Kylie Jenner är ett par.

Kim Kardashian. Bildkälla: Stella Pictures.

I det senaste avsnittet av Deuxmois podd Deux/U så avslöjas det nu att Kim har en ny kärlek i sitt liv. Nästan ett år har gått sedan uppbrottet från Pete, och nu har Kim siktet inställt på en helt annan kille...

– Jag är här för att avslöja det här. Det är exklusivt. Breaking News. Han är en atlet. Det här kommer vara smärtsamt... Det är football, säger Deuxmoi-profilen i podden för att låta sin kollega gissa vem det kan handla om.

Kim Kardashian dejtar Odell Beckham Jr

– Det är Odell Beckham Junior. De har hängt. Jag har ingen annan information än det. Det är vem hon träffar den senaste tiden och har träffat väldigt nyligen, säger Deuxmois poddare.

American football-stjärnan Odell Beckham Jr, 30, är alltså Kims nya fling. Den 180 centimeter långa Odell Beckham Jr spelar som wide receiver i laget Baltimore Ravens.

Odell Beckham Jr. Bildkälla: Stella Pictures.

Odell Beckham Jr har flörtat med Khloé Kardashian

Odell Beckham Jr, eller OBJ som han kallas, har tidigare flörtat med Kims syster Khloé KardashianDrakes poolparty år 2016. Då kommenterade Khloé ryktena på sin Twitter, och skrev då att det bara var en liten flört mellan dom och inget mer än så.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!